RulleMaries Roadshow

Om mig

13348950_10209777896343030_525907859_n

Mit navn er Marie, jeg er 19 år gammel og jeg bor i Århus tæt på Godsbanen. Jeg lever med det vilkår, at jeg er født med knogleskørhed, hvilket betyder, at jeg har haft omkring 500 knækkede knogler, metal nok i kroppen til at sætte en metaldetekter i gang og sidder i en smarte elkørestol. Til hverdag lever jeg et helt almindeligt ungdomsliv med skole, venner, familie og hvad det ellers indebærer. Jeg prøver så vidt mulig ikke at lade min knogleskørhed overtage min hverdag og lytter mindst muligt til den? Det sker, at den får for meget basarm til fester, så det resulterer i en brækket arm, men så har jeg forhåbentlig haft det sjovt indtil da.

Jeg rejser rundt med foredraget “RulleMaries Roadshow”, hvori det gennemgående emne er livsglæde. I forlængelse af det har jeg fået ideen til at starte en blog. Jeg elsker at formidle tanker og refleksioner og det kommer til at handle om alt mellem himmel og jord.

Jeg håber i har lyst til at læse med og smid endelig en kommentar eller en mail, så svare jeg med glæde tilbage.

Jeg har været medvirkende i:

  • “Mads, Marie og Kronprinsessen” på DR1 i 2011
  • “Pigen med Knogler af Glas” på TV2 i 2014
  • “Glaspigen med Jernviljen – Marie flytter hjemmefra” på i TV2 2015
  • “Livet + det løse” afsnit 12/2 på TV2OJ i 2016

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RulleMaries Roadshow