Kontakt

Velkommen til min blog :-)

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg sidder lige nu og er i færd med at læse til eksamen, men eftersom at min eksamen først er den 21 juni, så har jeg indtil videre været mester til overspringshandlinger. Det tiltrækker lidt mere at komme ud og nyde det ret så lækre sommervejr

Det er med stor spænding og liiidt nervøsitet, at jeg åbner en blog. Lidt ligesom lige inden jeg skal til at holde et foredrag, når alle de nervepirrende spørgsmål melder sig. Går jeg i stå? Hvordan bliver det taget imod? Eller dummer jeg mig? Men jeg springer ud i det, og jeg håber, at i har lyst til at læse med.

Jeg hedder Marie og jeg er 19 år gammel og er bosat i Århus C. Lige nu er jeg i gang med en HF på Århus Akademi. Jeg bliver kaldt RulleMarie fordi, at jeg ruller rundt i min smarte elkørestol. Det gør jeg fordi, at jeg har skrøbelige knogler og ikke kan gå. Knække knogler, det har jeg nemlig gjort en del gange efterhånden, omkring 500 gange, da jeg er født med knogleskørhed.

Når jeg brækker en knogle, så gør det knald hamrende ondt fysisk, og det tærer på psyken og det gode humør. De 500 gange jeg har brækket mine knogler, de har dog også været med til at give mig en stærkere psyke. Jeg vælger at sætte fokus på det positive, når det negative i den grad påvirker mit humør. Jeg bliver sur og til tider en anelse irritabel, når jeg har ondt, men ved at lave aktiviteter, som jeg ved giver mig positiv energi, så undgår jeg at køre rundt og være sur for tit.

Jeg har en svaghed for planter, så hvis du ser min hjælper stå med en plante ud af vinduet på en regnvejrsdag, så er det fordi, at jeg har læst, at regn er sundt for mine planter. Jeg elsker planter og kunne fylde hele min lejlighed med dem. Jeg hygger mig med at passe dem, og så pynter de utroligt godt i lejligheden. Indretning kan jeg bruge evigheder på, jeg tror aldrig, at jeg når det punkt, hvor min lejlighed er færdig indrettet, der er altid liiiige noget, der mangler.

Af fritidsaktiviteter der går jeg til svømning, og har gjort det hele livet. Nu det ikke fordi, at jeg kommer hurtigt frem med de her korte ben og arme, så det er på ingen måde konkurrence svømning, men mest fordi, at det er en kanon motion, og at i vandet har jeg muligheden for at bevæge mig frit rundt uden hjælpemidler.

Jeg kender ikke en federe følelse end lige efter, at jeg har holdt et foredrag. Forskellen på en blog og et foredrag tænker jeg bare er, at et foredrag foregår mundtlig og en blog foregår skriftligt. Det betyder også, at der er større mulighed for at snakken kan gå begge veje og at det ikke kun er min sniksnak.

Det er grænseoverskridende at komme ud og åbne helt op om mit liv til nogle som jeg aldrig har mødt før. Men det er så mega fedt, mest fordi, at jeg møder så mange nye mennesker og i tager så godt imod det, som jeg har med at fortælle. Derfor håber jeg, at i vil tage ligeså godt imod bloggen her og smid endelig en kommentar eller skriv til mig, så svarer jeg med glæde tilbage.

På gensyn!

18 kommentarer

 • RulleMarie

  Jaa det er dejligt, mange tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Er det rigtigt? Ej hvor sjovt, ja det er virkelig en fest! Tusind tak for beskeden, dejligt at høre at du kigger ind igen. Måske ses vi til Smuk hertil sommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Due Sørensen

  Hej Marie. Det er bare så fantastisk at du er nåede så på et halvt år. God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Gamborh

  Tillykke med din blog. Glæder mig til at følge dig i dit travle liv. Og må lige tilføje at jeg syntes du er så mega sej. Gik forbi dig engang på Smukfest. Og i så du til at i havde en smuk sjov fest. Bliv ved med at lade livet være en fest og hol fast i det positive 👍😉. Pøj pøj med eksamen og rigtig dejlig sommer 🔆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Dejligt at høre, at du synes om ideen! Rigtig god dag til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Tusind tak Tina! Og mange tak for hjælpen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Mange tak Ria! Dejligt at høre at du vil følge med. Fortsat god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria Lynge

  Jeg har set dig i fjernsynet flere gange, og jeg har så meget respekt for dig! Jeg glæder mig til at følge med på din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke med søsætningen af din blog. Spændt på at følge dig. Pøj pøj <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Det er for fedt! – rart at høre fra dig, knus herfra. – Kristian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Hahah jaaaa tusind tak Mia-Maria, jo det havde jeg faktisk overvejet, det må jeg lige se at få gjort. Håber at du har det rigtig godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Mega fedt, håber alt er vel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Det lyder godt flittigkis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia-Maria

  Marie!! Jeg er vild med konceptet. Jeg glæder mig til at læse med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Sådan Marie. Glæder mig til at læse mere fra dig. MVh Morten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kis

  Glæder mig til flere indlæg fra din hånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  SKIDE GODT SMUKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontakt