Velkommen til min blog :-)

JEG SLÅR REKORDER

marie4
Jeg slår rekorder!! Nu har jeg været brudfri i ET HALVT ÅR! I kan nok hurtigt regne ud. at det her er en personlig rekord. Det er helt utroligt taget i betragtning af, at jeg plejer at brække noget i gennemsnit 1 gang om måneden, men det er megaMEGA godt.

Jeg har haft nogle ribbens brud i løbet af det halve år, det gør sygt nas hver gang jeg trækker vejret, men de plejer at hele forholdsvist hurtigt, så dem plejer jeg ikke at tælle med i min brud statistik.

Min læge siger, at jeg er i min bedste alder, og det er nu, hvor jeg vil have færrest brud. Det er lidt som om, at jeg kører rundt og venter på, at der er noget, der brækker. Jeg kan ikke forstå, at mine knogler er blevet stærkere. Der har været flere situationer, hvor jeg førhen næsten med sikkerhed havde brækket en knogle, men hvor jeg er kommet helskindet igennem, og jeg siger jer, det er dejligt.

Der er flere, der har spurgt mig, om det er fordi, at jeg er blevet mere fornuftig, at jeg brækker mindre? Hahah gid det var, men i så fald burde jeg nok blive hjemme fra Smukfest til sommer. Det er i hvert fald ikke til fester, hvor der er de sikreste omgivelser at færdes i med knogleskørhed. Selvfølgelig har det noget at gøre med, at jeg ikke på samme måde bruger min krop, som jeg gjorde dengang jeg legede. Dertil sagt så er risikoen til festivaller og fester bare meget højere for et brud end en leg i skolegården, men det er i hvert fald også mindst ligeså sjovt.

Okay, så sidste gang jeg pralede med ikke at have brækket noget, der var jeg på Tinderbox. Jeg havde lige lavet et interview med Billedbladet (artikel vedhæftet nedenunder), og jeg sad begejstret og fortalte om, at jeg ikke havde haft noget brækket i et par måneder. Få timer senere? KNÆK, ja så sad jeg der med en brækket arm, da jeg  lige skulle give en high five der havde lidt for godt fart på. Så 7-9-13 lad mig fortsætte denne brudfri livsstil. For jeg er fan.

http://www.billedbladet.dk/kendte/danmark/tv/tv-2/pigen-med-knogler-af-glas-er-glad-jeg-har-intet-braekket-i-maaneder

6 kommentarer

 • RulleMarie

  Jeg har faktisk ingen anelse om, hvordan det kan værre, at der er færre brud, men det er lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Århh tusind tak for den søde besked Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Skide fedt. Kan der være en sammenhæng med at musklerne bliver stærkere, fordi du ikke har haft brud perioder hvor musklerne svækkes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Marie 😉 Jeg synes du er så sejt og jeg har den dybeste respekt for dig, du er virkelig en fighter ☺ Gælder mig til at læse mere om dig. Håber du kan fortsætte den gode stil uden brud!!👍👍 Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Jaaa, det er SÅ dejligt! Tusind tak for omtanken. Fortsat god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det dejligt for dig. Håber at det fortsætter sådan for dig. Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog :-)