Drømmer om daybeds

Den ultimative tjekliste til festival

IMG_2d561

Det er nu festivalerne starter, og jeg glæder mig så meget til Smukfest! Jeg er sikker på, at jeg kommer til at kunne sidde og høre NorthSide fra min lejlighed, imens jeg skal læse op til eksamen. Så er det sgu lidt federe at være der.

Min begejstring for festival den er ret stor. Indtil videre har jeg kun været på Skanderborgfestival, men hvor er det bare den fedeste uge på året. Stemningen er helt i top, musikeren brager ud og de lunkne øl ryger lige ned i løgnhalsen.

Jeg har lavet en huskeliste til festival, skriv endeligt, hvis i har nogle gode tips til, hvad der er godt at medbringe.

Telt – det er selvfølgeligt ret essentielt, men husk at tjekke, om det er i god stand. Vi kom til at tage et telt med, som var lidt utæt, så var det bare i gang med gaffa-tapen til lappeløsninger.

Tøj – det danske vejr er aldrig til at forudse, så tag tøj med til alt slags vejr, men tag tøj med, der gerne må gå i stykker eller blive beskidt.

Soveting – der skal medbringes liggeunderlag, sovepose og pude. Jeg plejer at sove i min kørestol hele ugen, så i grunden bor jeg i min stol i en uges tid, ganske udemærket. Jeg  tror ikke, at der er nogle af os, som sover i telt, der sover som en drøm.

Mad – vi plejer at tage pastasalat, pølsehorn eller pizzasnegle med, og så spise af det indtil, at det bliver for klamt af at ligge i teltet, herefter står den på rubbere. Dertil er dåsemad (husk dåseåbner) oplagt. Majs, tun og makrel er altid godt og så selvfølgelig rugbrøden er vigtig. Nutella er heller ikke helt skidt at have med.

IMG_6923

Gaffa-tape – det er den ultimative lappeløsning. Mest fordi at min kørestol falder fra hinanden efter et par dage på festival, og så kan gaffa-tape altså gøre underværker. Ellers er det bare godt til at have i baghånden, hvis noget er ved at gå i stykker. Sidste år fiksede vi også en kop holder til øl af Gaffa-tape og pap, som kunne hænge på min kørestol.

Ørpropper/høretelefoner – nogle kan have svært ved at sove, når musikken brager løs, så er ørepropper smarte at have til at lukke larmen ude.

Sovemaske – solen står på meget tidligt om morgenen, og det er sjældent, at man selv går tidligt i seng, så en sovemaske til at holde lyset ude, det kan være til stor fordel.

Lommelygte/pandelampe – om aftenen er det rart at have lys med, når man skal finde noget i teltet.

Alkohol – det ligger vel lidt i ordet festival, gør det ikke? Tror i hvert fald ikke, at det er det, som man kommer til at glemme. Tag evt. en lommelærke med.

Toiletting – deo, tandpasta, tandbørste, hårbørste og vådservietter! Vådservietter er virkelig gode at have med, da de kan få en til at føle sig bare en smule mindre klam

Solbriller – mine solbriller de blev væk sidste år, så forguds skyld husk ikke at tage noget dyrebart med på festival

Solcreme – forhåbentligt, så bager solen ned imens festivallen står på, så solcremen er selvfølgelig vigtig

IMG_6896

Paraply/paraplyhat –  når det regner er det altid godt med en paraply fordi, at hvis man først bliver våd, så er det bare så svært at få varmen igen. Jeg plejer at tage paraplyhat med, det er genialt. Hvis det bare blæser lidt, og jeg skal holde en paraply, så rutsjer den rundt i vinden fordi, at mine arme er så slappe, at de ikke kan fastholde den.

Klapstole – nu har jeg jo min egen stol, men til jer så er klapstole uundværlige.

Kortspil og bold – jeg kan ikke skyde en bold mere end en meter, så jeg har ikke lige givet mig i kast med ølbowling, men det bliver der spillet i stor stil. Ellers er det bare altid godt at et sæt kort med.

Bæltetaske – det er vigtigt at have ens værdigenstande på sig, så de ikke bliver stjålet, så en bæltetaske er oplagt

Musikanlæg – det er absolut ikke fordi, at der ikke er nok musik, men det er fedt at have et anlæg med til at stå i campen.

Modbiltelefon + oplader – for mit vedkommende er det ikke kun min mobil, der har brug for opladning, men også min kørestol. I år har jeg været så heldig at få lov til at låne en ekstra kørestol. Det har reddet min festival, VIRKELIG, så slipper jeg for at sidder og være gået død for strøm

13454114_10209626738134489_1740550579_n

B-film var forbi begge år, hvor der blev skudt nogle  klip til de to dokumentarer, jeg har været med i på Tv2. Det var altid en fest, når de kom forbi.

Håber i kan bruge huskelisten 🙂

4 kommentarer

 • RulleMarie

  Hahah, det var så hyggeligt med dig og Jeppe! Håber at du har det mega godt Gitte med din søde datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Tusind tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte V

  Jeg elsker det første billede. Det var dælme en sjov dag sammen med dig og dine skønne venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steen B

  Du er simpelthen så sej håber i får alletiders festival go for it girl <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer om daybeds