Ovenud tilfreds

S O M M E R F E R I E

13522582_10209696265552631_567482878_n

Jaaaaa, jeg har fået sommerferie! Jeg har kun været til 1 eksamen i år, så jeg klager ikke, men hvor er det rart med ferie. Sommeren står på roadtrip i USA med min familie og så selvfølgelig Smukfest i sidste uge. Vi skal rundt og se flere forskellige ting i USA. Vi skal bl.a. til San Francisco, Las Vegas, Los Angeles og meget mere. I de sidste dage er der en international konference for alle med knogleskørhed i Florida, så der skal vi selvfølgelig også hen. Så kan jeg endelig møde alle dem, som jeg har fulgt på Facebook i evigheder. Derudover skal vi ud og se nogle forskellige nationalparker, det er lidt mærkeligt, men det er næsten nationalparkerne, jeg glæder mig mest til at se. Eller jeg glæder mig bare MEGA MEGET til det hele. Det kan vist kun blive en god sommer. Har i nogle gode tips til en USA tur? Noget man bare skal se?

Håber i alle får en kanon sommer!

4 kommentarer

 • RulleMarie

  Mange tak! Det vil vi helt sikkert overveje. Og tak for tippet med Alcatraz, det har jeg nemlig håbet på vi kunne komme ud og se. God sommer til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Ej, hvor dejligt! Mange tak, i må også have en skøn tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hvor sjovt – vi tager afsted 24 august. Samme byer og nogle nationalparker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Lund

  Rigtig god tur! Lige et godt tip; hvis I vil se Alcatraz så huske endelig at bestil billetter i god tid hjemmefra, da de har ret lang ventetid. Og ellers er en rigtig fin nationalpark Muir Woods på den anden side af Golden Gate, som også er anbefalelsesværdig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovenud tilfreds