Sommersalat med vandmelon

En lille update fra USA

Processed with VSCO with hb2 preset

Heeej med jer! Nyder i sommeren? Det gør vi i hvert fald. Vi har fundet os til rette i en lejlighed lidt uden for Los Angeles, hvor vi skal bo indtil på søndag, hvorefter vores roadtrip for alvor starter.

IMG_3589

En familie, som vi har skabt beskendt med igennem vores knogleskørheds netværk har lånt os deres hus ud her de første dage. De er simpelthen SÅ søde. Vi var ude og besøge nogle af dem, som vi efterhånden har fulgt over facebook i ret mange år den første aften. Vi var mega bombet efter en lang flyvetur, men det var så hyggeligt. Da vi ankom fik vi de største krammere, og vi følte os med det samme meget velkomne.

13592702_10209422265651528_6043499024745137149_n

Ellers har den stået på shopping. Udvalget herovre er så meget bedre end i Danmark, der er i hvert fald flere ting i børnestørrelse, som ikke er bombarderet med Hello Kitty og andet godt. Jeg har bl.a.  købt mig et par ret fede Nike sko. Så har vi selvfølgelig også været på stranden et par gange. Vi har bl.a. været på Venice Beach, hvis i nogensende nærmer jer Los Angeles, så vil jeg i den grad anbefale Venice Beach. Der var fuld gang i den med alverdens forskellige aktiviteter, og det er virkelig et sted, hvor man kan bruge lang tid på bare at gå rundt og kigge.

IMG_0998

Venice Beach

Jeg har ikke opdateret bloggen her så meget, men gå ind og tjek min Instagram ud rullemarie_ hvor jeg hyppigt opdaterer, og når der er Wi-fi indenfor rækkevidde, så kommer der også en lille snap op. Du kan finde mig som marieholmlaurse

IMG_3688

Nu vil jeg smutte i seng og i står formentligt op lige om snart. Så godnat herfra og godmorgen til jer! 😀 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersalat med vandmelon