En lille update fra USA

Helikopter tur over Grand Canyon

I dag var vi på helikopter tur over Grand Canyon. Det var SÅÅÅÅ fedt.  Vi var lidt i tvivl om hvorvidt det var pengene værd, men det er der ingen tvivl om, at det var det. Jeg kom gratis ind fordi, at jeg var handi, der er virkelig nogle plusser ved at sidde i den her rullestol! Det var helt vildt smukt. Under turen gik helikopterdøren op ved min fars side, og der gik lidt panik i den, men da vi sagde det til piloten, så sagde han bare “a little extra fresh air”, så det tog han såmænd ikke så tungt. Der var noget turbulens på turen og helikopteren tog nogle hop, som i kan se i slutningen af videoen, så syntes jeg, at det blev lidt for spændende, men ellers var det bare den fedeste oplevelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille update fra USA