Ude godt, men hjemme bedst

3 gyldne mad tips til din USA tur

Whole foods – Det er et stort supermarked, hvor du kan få ALT. Det hele er økologisk, og hvis i har svært ved at blive enige om, hvad i gerne vil spise, så er Whole foods svaret! Jeg er ret sikker på, at der er noget for alle, de har varme  retter, kolde retter, salater, pasta, kager og meget andet. Så kan du så blande en boks med forskellige ting i, og så betaler du herefter for vægten. Maden er frisk og lækker, selvom det står ude som en buffet. Whole foods er en kæde, så den findes mange steder i USA. Inde i supermarkedet er der også nogle steder, hvor man kan bestille maden såsom pizza, smoothie, japansk mad. Vi prøvede også at købe disse grøntsags chips, de var gode! De havde virkelig et bredt udvalg til fornuftige priser og så smager det godt.

kål

thumb_IMG_1181_1024

The Cheesecake Factory – Er helt klart også anbefalelsesværdig. Her havde de også et bredt udvalg af retter, som i den grad også var velsmagende. Det er en kæde, så den vil du også kunne finde rundt omkring i USA. Ekspeditionen var hurtig og god og priserne var overkommeligt. Så det er uden tvivl også et sted. du skal overveje, hvis din tur går til USA.

nynyt

Doogie bag – Okay, så det her koncept er jeg virkelig fan af! Jeg kan næsten aldrig spise op, når jeg er ude og spise. I USA har man så indført, at man kan få en doogie bag med hjem med ens rester i. Det synes jeg virkelig er genialt, så behøver maden ikke at gå til spilde, og så er der måske til 2 måltider. Så husk at spørge efter en doogie bag, inden du forlader restauranten!

thumb_IMG_1332_1024

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude godt, men hjemme bedst