3 gyldne mad tips til din USA tur

FESTival

 imageSå står den ENDELIG på Skanderborg festival, og jeg har glædet mig!! Indtil videre tyder det på, at det bliver en kanon uge! Med de mennesker jeg er i blandt, så kan det næstes ikke andet. Jeg er sammen med folk fra min efterskole. Århh jeg har savnet dem alle sammen, og jeg glæder mig over at skulle tilbringe en hel uge med dem!

 

Vi kom for sent til teltpladsen ved kærligheden og nåede ikke at få en plads. Ej det er så ærgerligt, især da vi endelig har fået slået vores telt op ved teltpladsen Holst, og jeg kører op og spørger efter handicaptoilet. “Når men det har vi ikke her på campen, så skal du hen og bo i handicap campen eller på kærligheden” Ærlig talt så havde jeg forventet, at det var handicaptoiletter over det hele, MEN vi får det til at fungere, det ved jeg.

Nu vil jeg snuppe mig en øl og nyde at være på Smukfest. Jeg skriver en opdatering lidt senere på ugen. Følg med på insta rullemarie_ og på snappen marieholmlaurse


Vi skrives ved!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 gyldne mad tips til din USA tur