Jeg springer ud i det, gør du?

Processed with VSCO with hb2 preset

I fredags sagde jeg ja til at holde mit første foredrag på ENGELSK. Jeg havde egentlig sagt til bureauet, at jeg ikke skulle have flere foredrag i år, da jeg allerede er godt booket, men da denne her udfordring kom op, kunne jeg på ingen måde sige nej. Jeg elsker udfordringer og jeg vidste, at det har var en mulighed, der ikke skulle gå min næse forbi. Det er mega angst provokerende, da jeg slet ikke er perfekt til engelsk, og hvad hvis de ikke forstår min ironi, når det er på et andet sprog? Jeg ved, at jeg kommer til at udtale nogle af ordene forkert, det er slet ikke et spørgsmål, men så er det bare med at komme op på hesten igen. Det behøver ikke at være perfekt, jeg håber bare, at jeg kan formidle mit budskab, og måske med lidt charme få dem med ombord.

Jeg  er kommet i samarbejde med Sjældne Diagnoser, hvor jeg skal være med til opstart af deres Helpline, som er en telefonlinje, hvor folk med sjældne sygdomme og pårørende kan ringe ind og få råd og vejledning. Derudover skal jeg være børnepasser til deres familieweekend for familier med børn med Sjældne sygdomme. Jeg har selv opsøgt at blive frivillig i Sjældne Diagnoser og har i dag sendt en tredje ansøgning ud om noget frivilligt arbejde. Før sommerferien havde jeg lidt en følelse af, at livet blev lidt for ensformigt med skole, lektier, fritidsaktivter osv. Inden skolen blev skudt i gang herefter sommerferien, besluttede jeg mig så for, at sådan skulle det ikke være i dette skoleår. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med de forskellige aktiviteter. Det er grænseoverskridende at skulle begive sig ud på dybt vand, hvor man ikke ved, hvor man ender. Ender det godt eller bliver mit foredrag på engelsk en kæmpe fiasko? Jeg ved det ikke, men jeg ved i hvert fald, at jeg ikke vil holde mig tilbage i angst for, at jeg fejler. Ved fejl følger erfaring, erfaring til næste gang du springer ud i det. Fordi jeg siger jer, det er den fedeste følelse, når det lykkes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine forældre blev eksperter i en verden, som kun læger burde være eksperter i