Rabarbertærte med smuldredej

Nyt projekt: Helpline

bbb

I weekenden var jeg til møde med sjældne diagnoser og nogle frivillige. Vi skal nemlig til at opstarte et nyt projekt, som går i luften 1 oktober. Der skal oprettes en Helpline. Hvad er så det? En helpline er til for, at folk med sjældne sygdomme eller pårørende kan ringe ind og få råd og vejledning. Den vil have forskellige funktioner, hvor den kan yde hjælp. Dens funktion vil blandt andet være at være vejleder i et nogle gange ret så kompliceret system.  Min rolle bliver at rådgive om at være ung med en sjælden sygdom. Det at have en sjælden sygdom medfører flere ting, der kan være svært for pårørende at sætte sig ind i, jeg vil derfor dele ud af mine erfaringer, som jeg har gjort mig igennem mit liv, og ellers bare sidde klar til at lytte. Jeg glæder mig til det hele kommer op at køre, men er samtidig også mega spændt på, om jeg kan formå at hjælpe folk videre. Trygfonden har doneret 3 millioner til projektet, og der mangler stadig 1,5 millioner, før vi er i mål. Er sikker på at det bliver en succes.

Imens vi sad til møder hele lørdagen så kom Lars Løkke lige spontant forbi og blev introduceret til Helpline og sjældne diagnosers funktion. Fedt at han tog sig tid til det, da det er vigtigt at skabe opmærksomhed på sjældne diagnoser.

Jeg håber i har haft en skøn onsdag. Det har jeg i hvert fald, jeg er lige hjemvendt fra byen, hvor jeg har spist med min veninde. Nu vil jeg lave lidt lektier og smutte på hovedet i seng.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarbertærte med smuldredej