Nyt projekt: Helpline

Jeg har undervurderet mine egne kræfter

 

bd

 

Hej med jer 😀 😀

Det er ved at være et par uger siden, at jeg postede indlægget her. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville give jer en lille update. Fordi det kører ret godt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har undervurderet mine egne evner, og har kunne mere end jeg lige troede. Det er selvfølgelig af god grund, at jeg har undervurderet mine kræfter, det er klart hvis jeg oplever at brække en knogle ved en bestem aktivitet, så får jeg ikke så meget lyst til at gøre det igen. MEN mine knogler er blevet stærkere, og det skal udnyttes.

I søndags lå jeg i min seng og tænkte “Er det nu jeg gør det? Er det nu jeg, hvor jeg selv sætter mig op i sengen” En ting der er så basal for jer andre, men da jeg flere gange har brækket en arm i et forgæves forsøg på at sætte mig selv op, så har jeg fået en elevationseng, som gør arbejdet for mig.

Det var dog længe siden, at jeg sidst har givet det et forsøg, og nu når mine knogler er blevet stærkere, så besluttede jeg mig for at prøve det af. Jeg gik indtil det her mål velvidende om, at jeg bliver nødt til at tage nogle chancer. Så må jeg krydse fingre for, at det går godt, og hvis ikke det går godt, så ved jeg til en anden gang, at det skal, jeg nok ikke begive mig ud i.

Men jeg lå altså der i min seng og havde besluttet, at jeg ville prøve at sætte mig selv op. Første forsøg gik ikke så godt, jeg var slet ikke målrettet nok, jeg prøvede sådan halvt at sætte mig op. Det er mine arme der bærer det meste af vægten og jeg turde alligevel ikke helt at lægge vægten på dem, så jeg røg tilbage i sengen igen. Så lå jeg der, okay hvad gør jeg så? Hvis jeg vil op og sidde selv, så bliver jeg nødt til at gøre det mere bestemt og målrettet. Det skulle have et til forsøg. Jeg spændte i alle mine muskler, nu gør jeg det, 1.2.3, og pludselig så sad jeg op i min seng. YES, jeg havde lige selv sat mig op i min seng, plus jeg sad der UDEN nogle brækkede knogler. Så kunne første delmål krydses af, det er jo ikke helt skidt

I aften skal jeg ned i byen og mødes med flere fra min efterskole, hvilket jeg glæder mig mega meget til. I må have en skøn lørdag aften!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt projekt: Helpline