En verden præget af angst og splittelse

Jeg er tilbage! – 2 arrangementer til dig i Århus

tilbage

Hej med jer!

Beklager, at jeg har været lidt fraværende her på det seneste, men der foregår simpelthen så meget i øjeblikket. Tiden flyver afsted, hvilket kun er godt, det betyder jo bare, at man har det godt. Nu er jeg tilbage for real. Jeg har flere indlæg i ærmet, så bliv hængende!

Min weekend byder kun på gode sager! Det kan være, at det også var noget for jer? I morgen skal jeg til et arrangement, som hedder planter + street food. Det er simpelthen mad og planter. Kan ikke komme i tanke om en bedre kombi. Jeg har en svaghed for planter, så jeg er sikker på, at jeg finder flere ting, som jeg ikke kan stå for! Herefter skal jeg til Finderskeepers på Godsbanen, som er et designmarked, hvor der er en masse upcoming designere. Til sidst skal jeg i biografen for at se den nye Bridget Jones film. Måske nogle af jer, der har set den? Er den god?

Jeg håber, at i får en mega skøn weekend

De bedste hilsner herfra! 😀 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En verden præget af angst og splittelse