Paperbag

Simple ispinde

image3-1

Sommeren er ved at være ovre, men der er altid plads til en lille is. Jeg har for første gang lavet hjemmelavede ispinde. De er SÅ GODE. Det er mega simpelt, jeg laver dem bare ud af en smoothie opskrift. Så det er bare med at vælge en smoothie opskrift, og komme igang med at lave nogle ispinde.

Min isform er fra Silikomart, og da den er lavet af silikone, så den er nem at arbejde med.  Der er til 4 mini is med denne isform, så der vil være smoothie i overskud, hvis du bruger nedenstående mængder, men så kan man jo bare spise det imens ens is er i fryseren.

Ingredienser:

  • 1 pose hindbær
  • 1,5 dl hyldeblomst saft
  • 2 dl jordbær yoghurt

 

Fremgangsmåde:

Blend hindbærerne sammen med yoghurten og hyldeblomstsaften, og hæld det herefter ud i isformen. Stik ispindene ind i isen og put herefter isformen ind i fryseren. Lad isene fryse over natten og voila, så er de klar til at blive spist!

image2image1

1 kommentar

  • Flot interview til Eurowomen

    Flot interview til Eorowomen hej fra Morfar

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paperbag