Simple ispinde

”Når drengene skal finde en kæreste, kigger de på alle andre end mig”

Uhhhh interviewet er nu udkommet på Eurowomans hjemmeside! Jeg håber, at i har lyst til at læse det!

Da jeg så overskriften gav det et lille sus i maven. Det er et hudløst ærligt indlæg, hvor jeg snakker om noget af det, som kan være aller sværest her i ungdomsårene. Nemlig kærlighed… Det var enormt grænseoverskridende at snakke om og endnu mere grænseoverskridende at sidde her og læse om det. Men min filosofi går på, at jo mere grænseoverskridende det er at snakke om et specifikt emne, jo vigtigere er det lige præcis at snakke om det emne. Det tvinger dig nemlig til at forholde dig til emnet, og dermed give dig mere afklaring på det.

Indlægget kan findes HER 🙂

4 kommentarer

 • RulleMarie

  Hej Gurpreet! Jeg kan godt huske dig. Mange tak! FEDT, at du læser med. Jeg håber, at du har det godt. Vi ses måske en dag i en OI sammenhæng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gurpreet Habekost

  Kære Marie, Jeg har også OI og måske du kan huske mig fra OI årskursus, selv om det er nogle år siden jeg sidst var med. Jeg har læst og fulgt din blog i noget tid og har læst dit interview med Eurowoman. Du er virkelig sej! Og jeg beundrer dig for din livsenergi og gå på mod! Jeg ønsker for dig, at du både finder kærligheden og kommer op på dine ben. Du er en pige med så dejligt et sind og så smukke øjne – jeg ønsker det bedste for dig! Kh Gurpreet (ps. din mor kender mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Tusind tak Heidi! Dejligt at du læser med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Fedt interview – sejt at du er så ærlig omkring det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple ispinde