Derfor fortæller jeg min historie

Jeg kan ikke holde spændingen ud!!!

ff

Jeg har i dag været ude og se på lejlighed ved Trøjborg i Århus N. En  lejlighed, hvor der er overtagelse den 15 november 2016. Det var det første sted, jeg skrev mig op til, da jeg besluttede mig for, at jeg gerne ville flytte hjemmefra. Så det har været en drøm at bo der længe, og nu er der måske en!! Lejligheden var PERFEKT. Virkelig! Jeg vil så sindssygt gerne bo der. Kan slet ikke være i mig selv af spænding.

Jeg har været i en lidt stresset periode, og når jeg har stress, så har jeg ekstra meget brug for mit privat liv. Det eneste, som adskiller hjælperen og mig i min nuværende lejlighed er en dør. I den lejlighed jeg så i dag er der en entre, hvor de forskellige værelser mødes. Det vil sige, at hjælperen kan gå på toilet uden at skulle gå forbi mig. Køkken og stue er adskilt, så de kan være i køkkenet uden at skulle være i rum med mig. En ting jeg tror både hjælper og jeg vil sætte stor pris på! Århh den var så god! Det bedste af det hele var, at jeg kunne BRUGE køkkenet!! Det var rent faktisk handivenligt, og jeg kunne komme til det hele, hvilket jeg ikke kan i min nuværende lejlighed, og derfor er mere afhængig af en hjælper under madlavningen. Lejligheden havde også en altan. En ting som jeg sjældent kan komme ud på med min elkørestol fordi, at altanerne er så smalle. Men det kunne jeg godt!!! Jeg kunne komme ud på altanen! OG jeg kunne være på toilettet, en ting, der også kniber lidt i min nuværende lejlighed.

Men? jeg er nr. 5 i køen og eftersom, at det var en mega lækker lejlighed, så tror jeg at sandsynligheden for, at jeg får den, den er ret lille. Jeg prøver at sige alle de ting, der var minusser ved lejligheden, så jeg ikke bliver for opsat på den. ?Ej, men den var også længere væk fra midtbyen end min nuværende lejlighed.? og så går jeg i stå, det er den eneste dårlige ting, jeg kan finde. Mine tanker bliver hurtigt overtaget af ?Jeg SKALSKALSKAL bare derhen og bo!!?.

Så lige nu skal der bare krydses alt, hvad der kan krydses, og så håber jeg på, at jeg er heldig !!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor fortæller jeg min historie