Tiltrængt efterårsferie

Klovne skal sprede glæde ikke rædsel

maja-marie-matilde-og-gunil

På billedet her sidder vi tre OI piger ude på hospitalet for at få vores dosis knoglestyrkende medicin. Hospitalsklovnen er kommet forbi, og der er fuld gang i bageriet. På hospitalet forbindes klovnene med nogle, der spreder glæde og grin. De forbindes IKKE med rædsel som de klovne, der løber rundt og skræmmer folk lige i øjeblikket.

Jeg var enormt bange for hospitalsklovne engang. Det var sådan, at hver gang der kom en hospitalsklovn på afdelingen, så lukkede jeg mig inde på min stue. Jeg bevægede mig ikke ud fra stuen før, at jeg var sikker på, at klovnene ikke længere var på afdelingen. Og inden, at de tog deres klovne kostume på, så skulle de komme ind på min stue og LOVE, at de ikke kom ind til mig. Til trods for det, så var jeg stadig ræd for, at de kom ind til mig. Jeg tror, at det var uforudsigeligheden ved dem, som jeg ikke kunne lide.

Heldigvis så forsvandt min angst ligeså langsomt efter nogle gode episoder med hospitalsklovnene. Det endte med, at det var et hit, når der var hospitalsklovne på afdelingen. Og for at være helt ærlig, så synes jeg stadig, at det er ret hyggeligt at møde hospitalsklovnene på gangene, når jeg er indlagt. De spreder bare så god en stemning omkring dem. I modsætningen til de der skide klovne, der dukker op og skræmmer folk.

Jeg er decideret ræd for at møde en klovn. Jeg er ikke meget for at begive mig ud om aftenen, når det er blevet mørkt. Nu har de også fundet på den ide, at bevæge sig ind på folks private ejendomme og banke på ruder midt om nattet. Det er jo absurd. Så mine persienner de bliver rullet ned så snart, at det bliver mørkt.

Hvis jeg møder en klovn, så vil jeg få det største chok i verden. Jeg bliver meget nemt forskrækket, og når jeg bliver forskrækket, så sker det nogle gange, at jeg brækker en knogle fordi, at jeg spjætter i hele kroppen. Forskrækkelser er en af de hyppigste årsager til, at jeg har brækket en knogle. Så ikke nok med, at jeg ville få en lorte oplevelse, så ville jeg måske også sidde tilbage med en brækket knogle.

Det er mig så fjernt, hvorfor at de gør det? Det må vel være fordi, at de synes, at det er sjovt? Jeg forstår bare ikke, hvordan man kan opnå en tilfredsstillelse ved at se et andet menneske blive så skræmt, ja endda børn? Det er så langt ude. Hvis man er ude for en dårlig oplevelse med en klovn, så kan det skabe en general angst for klovne, især hos børn. Det vil kræve tilvænning, at få den angst vendt rundt igen og flere GODE oplevelser med klovne. Klovnene ved ikke, hvem det er de skræmmer, når de bare skræmmer nogle tilfældige på gaden. Nogle er mere robuste end andre, og det kan have følger for nogle personer, hvis de bliver udsat for en situation, hvor de bliver så bange. Derudover, så er der bare en sandsynlighed for, at det ender galt, og nogle kommer til skade, hvis det fortsætter.

Jeg vil vædde med, at jeg ikke er den eneste, som synes, at det her klovne værk er for åndssvagt?

marie-hjaelper-gunil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiltrængt efterårsferie