Klovne skal sprede glæde ikke rædsel

Ananasplanten også kaldet anti-snorkeplanten

image2cs%e2%88%82s

Jeg har været i Plantorama for at købe den seje ananasplante. Det var simpelthen et must til plantesamlingen. Det er en ananasplante, men man kan dog ikke spise denne sort af ananas. Den kan kun blive 30-50 cm her i DK, så en perfekt stueplante.

Den er også kaldet anti-snorke-planten fordi, at den åbenbart skulle hjælpe mod snorken.
Jeg må indrømme, at jeg har lidt svært ved at tro på det, men det er ret sejt, hvis den kan. Det kan godt være, at jeg er lille, men der kan komme en overraskende høj lyd ud, når jeg sover… 😉

Jeg har også prøvet at gro min egen ananasplante helt fra bunden af, men det er mislykket to gange nu. Jeg regner med, at tredje gang bliver lykkens gang. Jeg smider en guide ud om, hvordan man gør, når det lykkes for mig.

God mandag til jer!

 

image1cc

image3-jpgcd

8 kommentarer

 • RulleMarie

  Haha god ide! Så må vi håbe, at de virker lige som de skal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  JUBII de virker – troede jeg :_( MEN – læs videre: De første par nætter virkede de ikke! så synes jeg de næste 3-4 snorken var nedsat. Øv så var vi tilbage fra før. Men kom så til at tænke på om de måske manglede vand? Efter de havde fået vand synes jeg “de virkede lidt igen” Så nu har jeg bestilt 2 “selvvanderpotter” på¨nettet” …. og så tager vi den derfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Haha hvor godt. Ja, spændende om de virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Jeg har købt 2 i dag – så er meget spændt på om de virker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Haha, hvor godt. Jeg må lige komme med en lille update

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Haha, jeg giver lige en update

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også gerne vide det, hvis den hjælper mod snorken, så skal jeg vidst også lige have anskaffet mig én.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hvis du finder ud af den hjælper på snorken, så sig endelig til – så skal min mand have sådan en 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klovne skal sprede glæde ikke rædsel