Kommende koncerter

Back on track

15102198_10211050160239152_55766799_o

Hej med jer

Jeg udgav for et par uger siden dette indlæg, hvor jeg skrev, at det sgu ikke lige kørte på skinner lige for tiden. Det var svært at sætte fingeren på, hvad det var helt præcist, at det drejede sig om. Faktum var bare at energi niveauet, det var i bund. Tårene, ja de trillede nok ned af kinderne hver anden dag. Generelt så havde jeg det bare ikke godt, og det mest frustrerende var, at jeg ikke vidste hvorfor, at jeg ikke havde det godt.

Jeg besluttede at trække stikket i nogle dage. Derfor flyttede jeg hjem til mine forældre, og jeg tog KUN med til de ting som jeg kunne overskue, hvilket ikke var særligt mange ting.

Så snart, at det går op for en, at man er presset, så er det bare så uendeligt vigtigt at lytte til ens krop. Der er ALTID en grund til, at man har det som man har det. Den grund skal ikke ignoreres. Efter, at jeg trak stikket, så kan jeg tydeligt mærke at min energi niveau det er langsomt steget, og jeg kan overskue mere og mere. Det er vigtigt, at man så ikke bare påtager sig alle ens opgaver igen, men at man starter langsomt op, så man selv kan følge med.

Nu er overskuddet ved at komme stærkt tilbage, og jeg er back on track. Det kan jeg li! Og det viser bare, hvor vigtigt det er at lytte til ens krop og jo hurtigtere, at man indordner sig det ens krop fortæller en, jo hurtigere kommer man ovenpå igen.

I dag fortsætter udpakningen af kasser hjemme i min lejlighed. Jeg glæder mig til det HELE er pakket ud!

 

3 kommentarer

 • RulleMarie

  Lige præcis, det er uendelig vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Skide godt Marie. Netop at stoppe op når kroppen begynder at vise de første tegn, så gør man sig selv en tjeneste (y) Fantastisk at du er i så god kontakt med dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Åhhh, din kloge kone. Det er bare så rigtig, og at se det sort på hvidt, eller på min skærm ihvertfald, tager jeg det til mig… suger altid til mig, når jeg læser dine indlæg. Af ❤️ Tak. Og alt mulig held og lykke i dit nye hjem, må det blive fyldt med glæde og kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommende koncerter