VIND et armbånd fra Maanesten

Verden er heldigvis ikke sort/hvid

image1-4

Du får et klart “ja”, hvis du spørger mig, om jeg ville ønske, at jeg ikke var født med min sygdom. Drømmetænkningen er, at jeg ikke lever med et handicap og, at jeg kan gå ligesom mange andre. Realiteten derimod den er noget andet. Den er, at jeg har medfødt knogleskørhed, og at jeg er afhængig af elektronik for at komme rundt. På få sekunder vil jeg kunne lave en liste med alle de ting, der er LORT ved at være handicappet, men det vil jeg ikke! Jeg vil i stedet fokusere på alle PLUSSERNE ved at være handicappet.

Heldigvis er verden ikke sort/hvid, og det er ikke enten eller. Du kan finde plusser og minusser ved næsten alt. Det handler om, hvor du vælger at sætte dit fokus. Der skal være plads til både minusser og plusser i din hverdag. Spørgsmålet går på, hvad der dominerer din hverdag? Plusserne eller minusserne?

Der er nogle tidspunkter i mit liv, hvor minusserne stiger mig til hovedet. Måden jeg får dem væk igen er ved at tale om, hvorfor at jeg lige for tiden er så træt af at være handicappet. Det at snakke om tingene hjælper vildt meget, og det er med til, at jeg igen kan fokusere på plusserne. Nemlig min forening!

I weekenden var jeg til familiekursus, hvor forældrene var til foredrag imens os unge og børn hyggede os i hallen. Jeg kan hade mit handicap så inderligt til tider. Men der er også de tider, hvor jeg får så meget gavn af plusserne ved mit handicap, som når jeg sidder i en hal omringet af alle de unge og børnene fra min forening. Vi spillede spil, snakkede og kørte kørestolsræs! Der er en helt specielt stemning, når vi samles, og den stemning og de relationer er så guldværd!

Jeg har fået så mange venner igennem min forening, FORDI at jeg er handicappet. Det er mit største plus! Hvad er dit?

 

image2-3

1 kommentar

  • Mie

    Mit største plus er min datter og mand jeg trods rygmarvsbrok har fået. Dertil også hus og uddannelse, så mit liv er faktisk omgivet af plusser 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND et armbånd fra Maanesten