Julegaveønsker 2016

Jeg var SKRÆKSLAGEN

“Mine knogler de knækker, mine knogler de knækker, mine knogler de knækker, min far ville IKKE synes, at der her var en god ide, mine knogler de knækker!!!”

Jeg har lige gjort det vildeste NOGENSINDE!! Jeg har været ude og køre i SVÆVEBANE!!! Jeg var så bange!!

“Skal, skal ikke, skal, skal ikke. Okay jeg GØR DET! Nej jeg tør ikke. Nej, jeg SKAL prøve.”

Okay, vi gør det. Et skridt af gangen. Først kom jeg op i selerne at sidde. De spændte ikke nogle steder, så det var et godt tegn. Så var det næste skridt, om jeg kunne hænge i selerne? Vi sænkede kørestolen, så jeg hang i selerne. “Nej det kan jeg IKKE. Jeg skal ned igen! Jeg skal NED.” så kom jeg over i kørestolen.

“Skal vi droppe det, spurgte instruktøren?” “Jeg ved det ikke” svarede jeg. Jeg ville jo SÅ gerne, men jeg var skrækslagen. Bange for at brække mine knogler.

Okay, hvis et ribben brækker, så overlever jeg også de,t tænkte jeg. “Vi prøver lige igen” så vi fjernede kørestolen under mig, og jeg opdagede, at der faktisk ikke var noget, der knækkede i mens jeg hang der, jeg var bare nervøs. “VI GØR DET” sagde jeg rystende med et hamrende hjerte. Instruktøren gav slip, og pludseligt var jeg flyvende!! Det var så mega sjovt og og angstprovokerende på samme tid. MEN jeg gjorde det! Jeg knækkende INTET. Jeg fik den fedeste oplevelse. Det var SÅ vildt !

2 kommentarer

  • RulleMarie

    Tusind tak Carla. Haha det var godt nok også lige før, at jeg ikke turde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvor er du skide sej, jeg havde ski ikke turdet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveønsker 2016