Simpel og flot gaveindpakning

Av for søren – Hvornår lærer jeg det?

Processed with VSCO with hb2 preset

Så gik den ikke længere…

I morges ville jeg lige tage opvasken efter, at jeg havde spist morgenmad, så jeg kørte kørestolen op og kørte ind til håndvasken. Jeg glemte bare at stoppe inden bordkanten, så det sagde “knasknasknas” inde i mit knæ, hvilket jeg udemærket godt vidste, hvad betød. Aaaaaavvv ! For hulan Marie, hvorfor stoppede du ikke?? Lige i øjeblikket gjorde det hamrende ondt, så jeg lukkede øjnene og trak vejret dybt. Der sad jeg i et par minutter og lige lokaliserede smerten. Hvor galt var det? Hvor var det henne osv. Det var heldigvis ikke så slemt. Så jeg fortsatte min opvask (med afstand fra bordkanten selvfølgelig), hvorefter at jeg begyndte at pakke, da jeg skal hjem til mine forældre og holde jul. Da jeg kørte rundt og pakkede kunne jeg bare mærke en “gu dunk gu dunk gu dunk” inde i mit knæ, så hævelsen den var på vej.

Jeg har lige været ude og tjekke, og der er en bule på knæet og et blåt mærke. Der gør heldigvis ikke særligt ondt, når jeg holder mit knæ helt stille, og det er begrænset, hvor meget jeg bruger mine ben i løbet af en dag, kan man sige. Men skal jeg være HELT ærlig, så er jeg ret sikke på, at der er noget som er brækket inde i knæet… Da jeg ikke rigtig kan strække det uden, at det gør ret ondt. MEN det er heldigvis kun en mikrofraktur. Hvis det havde været nogle år tilbage, så kunne bruddet have været meget værre! Så det kan godt være, at min personlige rekord i brudtendens måtte ende her, men det er stadig et tegn på, at min knogler er blevet stærkere (y)

2 kommentarer

  • RulleMarie

    Hej Tina! Tusind tak, ja lige præcis! Så må jeg jo bare huske ikke at køre ind i bordkanten næste gang. Mange tak og i lige måde Tina. Det skal jeg gøre. Du må også hilse Mads og sige tak for hjælpen. Rigtig glædelig jul til jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Sørensen

    Det er det nemlig Marie. God bedring med knæet – og jeg ved du glæder dig over, at du kan tage opvasken selv. Det er næsten det hele værd:) Kan du ha en helt fantastisk juleaften med lækre gaver og varm hygge. Hils dem alle. Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel og flot gaveindpakning