Av for søren - Hvornår lærer jeg det?

Der er aldrig et rigtigt tidspunkt at brække en knogle på

15722519_10211415804100020_1780986071_n

Hej herfra pejsen af!

Jeg har indlogeret mig i stuen med en kop kaffe og nogle småkager og så selvfølgelig med en masse god julemusik i baggrunden. Der er aldrig et rigtigt tidspunkt at brække en knogle på, men der er bedre tidspunkter end andre. Det her et af de bedre tidspunkter. Jeg bander og svovler nogle gange i løbet af en dag, når det gør mest ondt, og så får jeg frustrationen lidt ud af systemet. Heldigvis er det kun et lille brud, men smerten den vil altid være til frustration ligegyldig, hvor jeg er i mit liv. Trods frustrationen, så er det her et af de bedre at brække en knogle på, da vi absolut har ingen ting på dagsorden udover, at vi skal hygge os.

Jeg har efterhånden lært at tilpasse mig de brækkede knogler og acceptere, at det vil være en del af mit liv, og det må jeg tage med. Jeg skal brokker mig, og det skal der være plads til, men jeg skal også huske, at smerten forsvinder ikke af, at jeg brokker mig, og man kan oftest godt hygge sig alligevel.

Jeg vil ellers bare lige ønske rigtig glædelig lille juleaften!

2 kommentarer

  • RulleMarie

    Hej Lis! Tusind tak for den dejlige besked! Puha det lyder ikke rart med kroniske smerter, men hvor er det mega skønt at høre, at du får noget positivt ud af bloggen! Mange tak og rigtig godt nytår fra mig af.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Pedersen

    Hej Marie. Jeg synes du er mega sej. Din livsglæde, burde alle lære af. Også mig. Jeg er ramt af fibromyalgi, og har voldsomme smerter i hele kroppen, de flytter sig bare rundt. Og det gør dagene dumme. Men hver gang jeg læser et opslag fra dig, så smiler jeg. For du er så opmunstrende. Så forbliv som du er. Du ønskes en fantastisk jul, og lykkebringende nytår. Mange julehilsner Lis

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av for søren - Hvornår lærer jeg det?