2016 har lært mig at:

Mit nytår

15841452_10211499605515003_1070037344_n

Heeeeej og rigtig godt nytår!

Jeg håber, at i kom sikkert ind i det nye år, og at i havde en dejlig aften! Det havde jeg i hvert fald. Jeg havde valgt at være hjemme hos mine forældre og holde et stille og roligt nytår. Jeg kan virkelig også godt lide at give den gas nytårs aften, men lige i år havde jeg bare brug for en stille og rolig aften.

Jeg sad sammen med min søster og de to drenge, som vi også holdte jul sammen med, og når vi er sammen, så hygger vi os bare hver gang. Jeg tror, at under aftensmaden, der grinte jeg hele vejen igennem. Det er noget af det bedste selskab! Vi fik set dronningens nytårstale trods yousees breakdown, det ville jo være katastrofalt, hvis ikke vi kunne se dronningens nytårstale. Hvad med jeg fik I det til at virke, eller måtte I skippe den del? Derudover fik vi selvfølgelig hoppet/rullet ind i det nye år. Jeg havde lige det nytår, som jeg havde ønsket mig, og det håber jeg så sandelig, også at I havde!
Mht billedet, så havde mine forældre fået en rødvin i gave, som vejede 5 kg!! Altså, når jeg løfter vægte, så snakker vi et halvt kg. så jeg kunne slet ikke løfte flasken. Den var jo næsten på større end mig, så vi syntes, at det var ret sjovt at sammenligne, men jeg drak den ikke haha, så havde jeg nok ikke haft det lige så godt i dag.

2 kommentarer

  • RulleMarie

    Jaa, det har jeg i hvert fald. Det håber jeg også, at du har haft! Haha, nej det er det godt nok ikke. Det var knap så god timing, at det gik ned

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder som om at du har haft et dejligt nytår! Efter en del panik fik vi også streamet Dronningen over computeren.. Meeen, det er ikke helt det samme som at se det på fladskærmen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 har lært mig at: