Mit liv i alarmberedskab

Plantetip 1# – Koglepalmen

imagecc2

Først vil jeg sige TUSIND TAK for alt den positive feedback jeg fik på indlægget i går! Det betød virkelig meget! Jeg regner med at skrive nogle flere indlægs om lige præcis dette.

Når men her kommer lige noget helt andet. Jeg starter en ny føljeton, hvor jeg kommer med et tip om en plante, som egner sig til at være indendøre. Mit første plante tip er denne flotte koglepalme, som jeg købte ude i Billigblomst her den anden dag. Jeg kan se, at den også kan købes i Plantorama, hvis det er lidt tættere på.

Den er så fin og lidt eksotisk i det, hvilket jeg ret godt kan lide. Bonus er, at den godt kan tåle at tørre ud, hvilket vil sige, at hvis du halter lidt med at vande dine planter, så er denne koglepalme ret genial!

Nu vil jeg gå i gang med mine lektier, jeg håber, at i nyder jeres mandag! 🙂
imagcde3

imagce3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv i alarmberedskab