Plantetip 1# - Koglepalmen

En snak om angst?

16244447_10211736057506155_824515468_n

I sidste uge droppede, der en besked ind i min indbakke, om jeg havde lyst til at være med til at lave en uformel podcast om angst.

Først syntes jeg, at det virkede vildt underligt taget i betragtningen af, at jeg slet ikke kendte personen, og at det så lige var angst vi skulle snakke om? Men det var også bare SÅ fedt. Det var for det første fedt fordi, at personen lige præcis havde tænkt på mig til at være med i podcasten. For det andet så elsker jeg, når andre folk får en masse nye ideer. Som udgangspunkt er jeg ikke den, der popper ud med ideerne, og jeg elsker derfor, når jeg kan blive en del af andres fede ideer.

Derudover, så var det bare en mega god ide! Jeg kan godt lide, når folk tør at spørge indtil de emner, som vi ikke rigtigt snakker om. Angst er jo et emne der er så mega vigtigt at have åbenhed om og snakke om, da det ellers virkelig kan æde en op. Personligt, så oplever jeg ikke at min hverdag er præget af angst, men det gjorde ham som skrev beskeden til mig, og han syntes derfor, at det kunne være interessant at sætte os overfor hinanden og tage en snak om det.

Jeg synes, at det lyder enormt spændende, og jeg ved ikke hvad jeg skal forvente. Det tror jeg i øvrigt heller ikke, at han gør, da vi aldrig har mødt hinanden før. Ingen af os ved helt hvad vi går indtil, hvilket også er det fede, hvis i spørger mig. Det fede er lige præcis, at det kan gå i så mange retninger.

Jeg tror, at den der ja hat er så mega vigtig! Det er den, fordi at den kan få os ud på de mest spændende oplevelser. Oplevelser, som vi ikke ville være foruden. Det er så vigtigt ikke at holde sig tilbage, hvis man er bange for noget nyt. Fordi hvem ved? Måske det nye man står overfor er MEGA fedt? Engang i mellem failer det, men det er heldigvis kun en meget lille procentdel af gangene, og så er det bare med at vægte alle de gange, hvor det har været en kæmpe succes højest!

GOD AFTEN TIL JER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantetip 1# - Koglepalmen