En snak om angst?

Dårlig samvittighed

16295284_10211754744093308_2004193326_n

Godmorgen ! 🙂

Jeg er lige straks på vej til færgen, da jeg skal holde foredrag på Sjælland kl. 14.00. Det er endt med at blive et heldags projekt, da jeg skal bruge en del tid på transport. En ting jeg lige havde glemt at medregne den gang foredraget blev booket.

For lidt under et år siden tog det virkelig fart med foredragene, og jeg fik flere og flere forespørgsler. Jeg syntes, at det var så vildt, at der var så mange steder, som gerne ville have mig ud. Jeg holder virkelig af at være ude og holde foredrag og det giver kæmpe et energi boost. Derfor sagde jeg ja til næsten ALT, hvilket måske var knap så smart nu?

Jeg sidder nemlig nu og har fået booket tre foredrag i streg, som går ud over min skolegang. Det er selvfølgelig ikke verdensundergang, men der er alligevel sneget sig en dårlig samvittighed ind på mig. Især, fordi at den ene af gangene går det ud over noget gruppearbejde, hvor vi arbejder i par, og så er det sgu lidt skidt, at jeg ikke er der. Jeg tænker dog, at jeg bare laver noget inden, så det ikke er helt galt. Skolen har altid været første prioritet, da det ligesom er det vigtigeste, at jeg kan følge med der.

For mig så er dårlig samvittighed en indikator på, at jeg skal træffe et andet valg næste gang, at jeg står i en lignende situation. Der er ikke nogen grund til at blive hængende i den dårlige samvittighed, hvis ikke at man kan eller vil gøre noget om på ens handling. Jeg har taget et valg om at tage mine foredrag selvom, at de ligger mega dårligt. Da jeg elsker at holde foredrag, og jeg ved, at jeg nok skal kunne følge med alligevel. Jeg må bare indhente det, som jeg lige mister og gøre lidt ekstra i gruppe arbejdet.

Dårlig samvittighed det skal man enten lade passere forbi, eller også skal man lige sætte det som en note til sig selv om, at næste gang så skal man handle anderledes. De næste foredrag vil jeg nyde. Jeg vil ikke sidde på færgen og tænke, at jeg burde sidde i min klasse og have undervisning. Nu ved jeg bare til næste gang, at mine foredrag de skal ligge senere på dagen, og nu har jeg indset det, og den dårlige samvittighed lægges på hylden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om angst?