Dårlig samvittighed

HVAD er jeg bare syg?

16443655_10211803529512913_92489990_n

Jeg havde det sådan lidt skidt i går, og jeg havde næsten ikke lukket et øje i løbet af natten. Derudover har jeg haft det som om, at der har været en feber på vej. Derfor var jeg jo så klog, at jeg kørte ind på hospitalet, hvor jeg fik taget en urinprøve, så jeg kunne få styr på den blærebetændelse inden den udviklede sig og spredte sig til nyrerne. Jeg var nemlig ret sikker på, at en blærebetændelse selvfølgelig måtte være årsagen til, at jeg havde det skidt.  Jeg er nærmest aldrig syg, så hver gang jeg har feber, så mistænker vi min blære, og det er sørme også tit min blærebetændelse, som er skyld i, at jeg får feber.

 

Jeg har i øvrigt tilbageløb fra blæren til nyrerne, hvilket vil sige, at når jeg har blærebetændelse, så får jeg også tit betændelse i mine nyere. Jeg har en nyre, der virker 25 %, og en der virker 75 %, og det er ikke ligefrem betændelse, som styrker nyrernes funktion. Egentligt så har jeg altid blærebetændelse, men så snart jeg får feber så mistænker lægerne betændelsen for at have bredt sig til nyrerne. Det betyder, at når de mistænker nyrebetændelse, så skal jeg altid indlægges på hospitalet for at få penicillin, så de kan få bakterierne slået ihjel hurtigst muligt. Men hvis jeg får styr på betændelsen inden, at jeg får feber, så kan jeg klare det med piller, og dét er jeg lidt mere tilhænger af.

 

Når men efter at jeg havde været på hospitalet, så kørte jeg hjem, og lægen hun ringede så til mig om eftermiddagen med svar. “Der er ikke tegn på en blærebetændelse” sagde hun. Hvad? tænkte jeg. Er du sikker på, at du har tjekket den rigtige? Har jeg ikke blærebetændelse? Nu har jeg kørt i SÅ mange år og har haft betændelse efter betændelse, og nu ringer de pludselig og siger, at jeg bare er syg?? Jeg blev næsten helt glad. Jeg blev glad, fordi at jeg for første gang i mangemangemange år for at vide, at jeg ikke har en blærebetændelse. Det var efterhånden bare noget som jeg havde vænnet mig til, at det skulle jeg have resten af livet, og så skulle jeg bare sørge for at holde den nede, men nej den er sørme væk! Den kommer formentligt tilbage, men lige nu har jeg INGEN blærebetændelse, og jeg er bare lidt småsyg. Min blærebetændelse troede jeg aldrig ville gå væk, lidt små sygdom det ved jeg går væk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig samvittighed