Hip Hurra. I dag er det min fødselsdag!

Det er lykkedes!

img_0386

ENDELIG! Nu har jeg fundet en svømmehal, som er forholdsvist handicapvenlig, og hvor jeg vil til at svømme 4 gange om ugen. Jeg er så spændt! Planen er, at jeg vil svømme fra morgenstunden af, så det er gjort inden skole, hvilket er helt genialt, da jeg først møder i skole kl 09.30.

Jeg udgav et indlæg, hvor jeg skrev om, at jeg har et ønske om at komme op og gå. I kan læse mere om det her. Der er endelig sket fremskridt i forhold til, at jeg har fundet et sted, hvor jeg kan svømme og dermed få træner mine muskler op!

Det har været så enormt svært at finde en svømmehal, hvor handicap faciliteterne er i orden, og hvor jeg kan svømme om morgenen. Derfor er det helt enormt fedt, at det endeligt er lykkes. Jeg tror ikke helt folk forstår, hvorfor jeg er så begejstret for, at jeg endeligt har fundet en svømmehal, som fungerer, men det er jeg virkelig.

Det var lige før, at jeg var lidt nervøs for at tage derud og se svømmehallen an, da jeg var bange for, at den ikke var tilgængelig for mig. Fordi hvad skulle jeg så gøre? Jeg har efterhånden forhørt mig hos alle svømmehaller i Århus omegn. Men det lykkedes, og jeg skal til at svømme ude i Hinnerup!

Jeg er enormt spændt på, om jeg kan holde til det, da jeg normalt er totalt bombet, når jeg er færdig med at svømme om eftermiddagen. Så hvis jeg også lige skal igennem en hel dag efter, at jeg har svømmet, så kan det godt gå hen og blive lidt hårdt. I kender sikkert følelsen af at være slap i hele kroppen efter at have været ude og svømme. Og taget i betragtning af, at jeg næsten aldrig bruger mine muskler, så bliver det spændende. Derfor går jeg ind i det med et håb om, at det kommer til at lykkes, men også med det in mente, og det er okay, hvis jeg finder ud af, at det bliver for hårdt. Jeg ikke har ligeså mange kræfter, så det kan godt ske at træningen, den skal skrues ned eller ligge på et andet tidspunkt. Det håber jeg selvfølgelig ikke bliver nødvendigt, men det er vigtigt, at man husker sig selv i det, og man skal have det godt, med det man laver.

Så jeg krydser alt, hvad jeg overhovedet kan for, at dette kommer til at gå mega GODT.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hip Hurra. I dag er det min fødselsdag!