Det er lykkedes!

Status på svømning + en dum arm

img_0673

Så er ugen allerede ved at være ovre, og det er lige straks weekend! Jeg har nu været ude og svømme de sidste tre dage. Det kører mega godt! Jeg kan dog godt mærke, at det tærer på energien, så derfor har jeg valgt at springe svømmeturen over i dag. Jeg skal til Kbh med min storesøster lige efter skole, så det går ikke, at jeg går kold kl. 19.00. 3 gange på en uge er også helt tilfredsstillende!

 

Nu til det lid mere kedelige. Jeg har bemærket, at der er noget inde i min højre arm, som gør lidt ondt, når jeg svømmer. Når jeg strækker armen ud, så gør det ondt inde i albuen. Det kan være et tegn på, at stangen inde i min knogle sidder forkert. Så jeg har skrevet til min læge, at jeg gerne vil have den tjekket. Så nu venter jeg bare på at få en røntgen tid. Hvis det er rigtigt, så skal jeg ind og have den opereret, så jeg kan få stangen tilpasset eller få en ny en i. Øv øv øv. Jeg kan sagtens svømme, og det er ikke, fordi at det gør meget ondt. Overhovedet. Men den er stadig til gene, og det er da altid rarest at svømme uden, at det gør ondt. Det kan også være et gammelt brud, som ikke er helet endnu, så det håber jeg, at det er, og jeg slipper for at skulle have den opereret. Meeeen jeg tvivler…

 

Det er ikke verdens undergang, hvis det er pinden. Jeg er virkelig kørt længe uden operationerne nu! Det er ret vildt, så lidt jeg bliver opereret i forhold til, hvad det har været. Så jeg håber på, at jeg ikke skal have armen opereret, men hvis jeg skal, så tager jeg det med.

 

Jeg har aldrig rigtig været bange for operationer. Nu har jeg efterhånden oplevet ret mange vellykkede operationer. Selv når de ikke har været så vellykkede, så er det endt godt, så dét er vigtigt at huske på. Det er bare noget det skal overstås, og mest af alt så er det træls, hvis jeg skal til at gå glip af skole. Så jeg krydser fingre for, at det bare er et gammelt brud eller noget andet. XXX

Nu vil jeg smutte til København med min storesøster. Jeg fik nemlig en tur til København af hende i fødselsdagsgave, så vi skal over og shoppe, spise lækker mad og bare hygge os. God weekend til jer! 🙂

 

4 kommentarer

 • RulleMarie

  Tusind tak – det er jeg så glad for at gøre !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej du gør det utroligt godt. Altid glad og positiv. Virkelig fedt at læse din blog. Bliv endelig ved med dette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Hej Sisse! TUSIND tak for den skønne besked. Det er så dejligt at høre, at du godt kan lide at følge med. Du må have en rigtig god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse winther

  Rigtig god weekend seje Marie…. Jeg tar hatten af for din altid positive kommentarer.. Selv om du har været igennem så meget hospital, operationer og ikke mindst, de forbandede smerter, så får du den altid vendt til noget positivt.. Jeg ønsker for dig at det ikke er noget slemt i vejen med armen… Marie du ønskes en rigtig god weekend og tak fordi jeg må følge dig. Jeg glæder mig altid til at læse dine oplæg.. Varme tanker til dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er lykkedes!