Bedste brunch koncept

Denne uge i Billed-Bladet

17321631_10212195979363914_961870422_n

I denne uge kan i finde en artikel om min fødselsdag i Billed-Bladet. De postede også en artikel online, som I kan læse her.

Derudover er der et par billede fra dengang, hvor jeg fik lov til at give Mary blomster. Hun er så sød! Første gang, hvor jeg fik at vide, at jeg gerne måtte give Mary blomster, der var jeg ikke særlig gammel. Jeg havde selvfølgelig glædet mig mega meget til denne her dag. Der skete bare det, at på dagen der blev Mary syg, og der kom en politiker i stedet for!! Jeg vidste jo ingen gang, hvem den politiker var dengang. Haha, der blev jeg lidt skuffet. Jeg har dog heldigvis fået muligheden for at møde hende senere hen.

Med hensyn til overskriften, ja så skal det lige siges, at der er sket en lille overdrivelse. Jeg har stadig alle muligheder åbne om, hvad jeg gerne vil med mit liv i fremtiden. Jeg har sagt, at jeg OVERVEJER at læse til pædagog eller lærer.

Når men nu vil jeg smutte hjem til min veninde i Holstebro, hvorefter jeg vil tage videre til Lemvig, hvor jeg skal holde foredrag i aften. Det er ik’ en dårlig tirsdag! God dag til jer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste brunch koncept