DIY - selvklæbende marmor folie

Tidlig weekend + en krampe fest i min blære

17360649_10212213980653935_1006814287_n

Jaaaa, jeg har fået tidlig weekend, og hvor er vejret bare lækkert! Mere af det tak! Vi har været til terminsprøve i går og i dag, og i morgen er der terminsprøver for dem som har matematik, man da jeg ikke har det, så har jeg friii. Det klager jeg bestemt ikke over, fordi puuuha hvor er terminsprøver bare ikke spændende!

For et stykke tid siden udgav jeg dette indlæg i begejstring over, at jeg for første gang i evigheder havde fået at vide, at jeg IKKE havde blærebetændelse. Jeg har dog sidenhen fundet ud af, at det slet ikke er rigitig. Jeg har fået dyrkningssvar tilbage, og der er sørme en betændelse inde  i min lille blære, og den har bare taget til i denne her uge. I sidste weekend var jeg som sagt i København med min storesøster, hvilket var SÅ god en tur. Vi havde valgt at tage toget frem og tilbage til København, hvilket betød, at der var 3 timer både timer frem og tilbage, hvor jeg ikke havde adgang til toilet. Derfor lod jeg selvfølgelig bare værre med at drikke noget, så jeg ikke skulle tisse, hvilket nok er det dummeste, man kan gøre, hvis man gerne vil undgå at ens blærebetændelse forværres. Når men så langt tænkte jeg ikke på det tidspunkt, så bakterierne har rigtig formeret sig nede i min blære, så de har en krampe fest uden lige. Så nu er jeg på penicillin, så bakterierne kan blive slået lidt ned, så de ikke er så trælse. Herudover, så skal jeg også helst undgå, at betændelsen forværres så den spreder sig til nyrerene, det må den helst ikke. Heldigvis, så plejer de at hjælpe hurtigt, så jeg satser på, at der er bedring i morgen!

I morgen skal jeg tidligt op og svømme, og så er jeg så heldig, at jeg skal have min storesøster med ud og svømme i morgen, så dét bliver hyggeligt. Vi elsker at svømme, og så er der gratis kaffe bagefter, så vi plejer lige at snuppe en kop efterfølgende. Om aftenen skal jeg til fest hos en af mine veninder, så det er på ingen måde en skidt start på weekenden. Hvad med jer, skal i noget spændende i weekenden? 🙂

2 kommentarer

  • RulleMarie

    Det lyder heller ikke skidt. Tak og i lige måde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Ja vi skal være sammen med vores datter, svigersøn og vores dejlige barnebarn Mick på Frøslev Kro og så skal vi besøge Frøslev lejren. Rigtig god weekend.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - selvklæbende marmor folie