5 små hverdagsglæder

Så er det røntgen tid i morgen

bil

I dette indlæg skrev jeg en lille update om min svømning, og at jeg havde en arm som drillede, da den gjorde lidt ondt. Jeg spekulerede på, om det var pinden inde i min arm, som drillede, og jeg skrev derfor til min læge. Nu har jeg fået en tid på hospitalet, og imorgen skal jeg ind og have taget røntgen billede af armen og herefter snakke med min læge.

I mellemtiden er det dog blevet meget bedre med min arm, og den driller slet ikke så meget. Det er jo mega godt, men det virker også lidt fjollet at tage på hospitalet, når det er blevet bedre. Når det så er sagt, så har min arm nu fået en lille bule ovenover albuen. Det er ikke til at gøre sig klog på ens krop!  Så jeg har besluttet mig for at tage tiden alligevel. Om ikke andet, så er det også altid rart at få at vide, at det hele sidder, som det skal. Herudover så er den ikke fuldstændigt hold op med at drille, det er bare betydeligt mindre, så det er nok meget godt at få det tjekket ligegyldigt hvad.

Pinden kan også sagtens have rykket sig i mellemtiden, så den sidder fint nu, så det kan jeg jo håbe på, at den har. Hvis det overhovedet er pinden, som der har drillet. Jeg har faktisk engang selv skubbet en pind på plads, da jeg var lille. Det var dog ved en fejl, og det gjorde SYGT ondt. Jeg havde allerede en operationsdato, da min pind stak lidt ud af knoglen, så jeg skulle lige ind og have den skubbet ind. Så kom jeg til at KNALDE min albue lige ind i min triptrap stol, det gjorde så mega nas, men det betød også, at jeg havde skubbet pinden på plads, så jeg ikke behøvede at skulle opereres alligevel. Det var altså ret vildt.

Så i morgen håber jeg på, at jeg får at vide, at det hele sidder, lige som det skal, og at der er ingen grund til at rykke på stangen i knoglen!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 små hverdagsglæder