Burde jeg holde en pause?

De 5 sjoveste spørgsmål jeg har fået efter foredrag

img_7933

Der skal rigtig meget til for, at jeg bliver stødt. Jeg har efterhånden været ude for de underligeste udtalelser, og ikke mindst nogle sjove spørgsmål efter endt foredrag. Jeg åbner jo HELT op for mit liv, og derfor indbyder jeg også til, at man må stille mig alle de spørgsmål, der falder en ind. Jeg er vild med det, og det sætter mig i den grad i tænkeboks. Her er de 5 sjoveste spørgsmål, jeg har fået:

Har du nogle hobbyer? Jeg tænkte på, om du samler på frimærker? Arhh nu er jeg godt nok 20 år, og det er ikke lige frimærkerne, der optager min interesse.

Hvordan er Marie som arbejdsleder? lød spørgsmålet til min hjælper. Egentligt et meget relevant spørgsmål, og der blev vist også sagt noget med, at jeg var ret bestemt… 😉 Men en god boss!

Hvad hedder den medicin, som du får? Her er endnu et godt spørgsmål, men når jeg fortæller, at den medicin jeg får hedder zoledronsyre, så ligner de oftest endnu mere et spørgsmålstegn, end da de spurgte.

Hvor meget vejer du? Jamen jeg vejer simpelthen lidt over 30 kg.

Hvorfor er dit hoved så stort? Uhh, der må jeg være dig svar skyldig. Det ved jeg simpelthen ikke! Hvis man hører foredraget, så passer det lidt bedre ind i kontekst, men et lidt komisk spørgsmål at få

 

4 kommentarer

 • RulleMarie

  Hahaha, tak! Ja det er nemlig lige det, når min krop er knap så stor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Haha ja lige præcis !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Fischer

  Dette spørgsmål kan jeg god DI dig på 👍 Hvorfor er dit hoved så stort? Svar : det er fordi du er så klog at din hjerne er stor, derfor skal hovedet også være stort 👍 Er sikker på dit hoved har helt normal størrelse, hvis du havde været 160/170 cm høj havde ingen tænkt over det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit landbo

  Marie, du har ikke et stort hoved, men en lille krop😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burde jeg holde en pause?