Opslagstavle af rionet

Så flytter jeg ud på hospitalet

hoD

Lort.

Hø og møj.

Jeg har sagt ord, som var så meget værre end det her, men jeg tænker ikke, at de skal ytres her. Når det kører lidt skidt, så er det okay lige at komme ud med frustrationerne.

Jeg sidder lige nu i min lejlighed, og jeg skulle lige til at finde mine lektier frem, indtil min mor hun ringede… Jeg kunne bare høre på hendes stemme med det samme, at hun havde en dårlig nyhed.

Århh nej, hvad nu?

Du har fået pseudomonas.

Og hvad er så lige det? Pseudomonas er en bakterie i min blære, som er meget genstridig. Det er en af de bakterier, som lægerne er mindst begejstret for. Det er den bakterie i min blære, som jeg er mindst begejstret for. Den medfører blærekramper, som siger spar to, og for at komme af med den, så skal man indlægges til 14 dages penicillin behandling på hospitalet.

Så gæt, hvad jeg skal? Jeg skal bo på hospitalet de næste 14 dage, fordi at jeg skal have sprøjtet penicillin ind i kroppen tre gange om dagen. LORT. Jeg savner først og fremmest børneafdelingen, der var trods alt en anden atmosfære, når man var indlagt fremfor voksen afdelingen. Lægerne, de ville gerne have, at jeg blev indlagt allerede fra i dag af, men i morgen der har jeg et foredrag, eller jeg har faktisk to på en folkeskole, så det kommer først til at starte fra i morgen aften af.

Nu skal jeg til at se frem i min kalender og aflyse eller rykke alle de aftaler, som falder ind i min penicillin behandling. Århh hvor jeg håber, at det ikke falder sammen med nogle foredrag. Jeg håber, at de ikke smider mig ind på en fem mandsstue, når jeg kommer ind på hospitalet. Jeg magter det ikke!

Det gode er, at min læge har skrevet tilbage med henblik på, at jeg snart kan få botox, han er igang med at arrangere en dato. Jeg håber, at jeg kan få en operationsdato i forlængelse af denne indlæggelse, så jeg ikke, når at få blærebetændelse igen inden operationen. Så skal jeg bare igennem endnu et penicillin forløb inden.

Når men nu ved I, hvor jeg er de næste 14 dage. Jeg bor på mit andet hjem. Nemlig hospitalet. Dejligt, at det ikke er noget, som gør mega ondt, og at det ikke er et træls forløb, som jeg skal igennem. Mest af alt, så er det bare frustrerende, fordi at det vender rundt på hele ens planlægning, men vi har fået det til at lykkes før. Jeg får det også til at lykkes denne gang!

3 kommentarer

 • Øv, den var træls. Men du har sådan et godt og stærkt sind, så den skal du nok klare! God bedring herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det lyder træls men se på det med positive øjne 😊 Det skal nok gå, læs nogle gode bøger eller se en god serie – rigtig god bedring – knus 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morgar

  Du skal nok klare det. Hej fra morfar

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opslagstavle af rionet