Hvordan får du vendt det negative?

Aflyst operation

sur

“Ring til mig” står der i en sms fra min mor. Jeg ved med det samme godt, hvad hun vil. Åhh nej! Ganske rigtigt, operationen er aflyst. BUM.

Jeg bliver egentligt ikke sur. Jeg fyldes bare med sådan en tom ærgrelse følelse. Der er jo ikke noget, som jeg kan gøre ved det, operationen den bliver ikke en realitet i dag. Det er brænd ærgerligt!

Jeg var så positiv overrasket over, at det hele kom til at passe sammen uden den store bøvl. Jeg ville nå at få operationen nu her, hvor jeg var blærebetændelses fri. Sådan, at når jeg ville få blærebetændelse igen, så ville botoxen gøre, så jeg ikke blev generet af blærekramperne. Men nej, det blev ikke i dag. I stedet har jeg fået påskeferie. Jeg er blevet befriet fra hospitalet, og det er jeg også noget så stor fan af!

Nu krydser jeg alt, hvad jeg overhovedet har for, at jeg kan nå at få en ny operationsdato inden, at jeg får blærebetændelse igen, så jeg ikke skal være indlagt til penicillin behandling igen.

I dag er der et barn, der får en ny nyre, og derfor er min operation aflyst. Det er en glædens dag for den familie, som har ventet på et nyt organ. Så kan jeg godt lige klare at vente lidt med at få min botox i blæren!

God onsdag! 🙂

 

2 kommentarer

  • Jonna Henriksen

    Det går nok alligevel. Påsken går hurtigt og snart er det din tur. God påske Marie. Du er sej.🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐥🐥🐥🐥 😍 Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin Jensen

    Kære Marie Det er flot af dig, at du har overskud til at glæde dig over at der er et barn som i dag får en ny nyre. Det synes jeg også lyder rigtig fantastisk. Håber du får en ny dato meget snart og så må du have en dejlig påske Kh Karin (Læser lidt med en gang imellem)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan får du vendt det negative?