Kører bil med joystick

Vi drømmer

 

gg

Jeg elsker min komfortzone. Jeg elsker min hverdag med faste rutiner og faste rammer. Men jeg er også af den overbevisning, at det er sundt at bryde ud af sin komfortzone en gang i mellem. Jeg har godt af at presse mig selv udover de faste rutiner og den kendte hverdag. Det er dér, hvor man virkelig mærker glæden, når man overskrider grænser og oplever nye ting.

Min søster og jeg tog til København i sidste måned. Helt alene. Uden hjælpere. Det var den fedeste tur, og vi fik blod på tanden. Vi vil mere. Vi vil længere væk.

Det var en god tur, men vi stødte også på nogle udfordringer. Bare tog turen derover syntes jeg var spændende, da jeg ikke kunne komme på toilettet, og jeg skulle holde mig i over tre timer. Og da vi endelig kom hen til hotellet i København, så blev vi mødt af et skilt, hvor der stod, at elevatoren ikke virkede, hvilket betød, at jeg ikke kunne komme ind på hotellet. Troede jeg, de havde heldigvis en anden indgang, som jeg kunne komme ind af. Men når man sidder i kørestol og er afhængig af, at tingene omkring en fungerer, så kan det godt være en anelse angstprovokerende at tage væk hjemmefra. Det er ikke ensbetydende med, at man ikke skal gøre det. Det handler bare om, at man skal trække vejret dybt engang i mellem og huske, at tingene altid ordner sig.

Vores største drøm er at tage en tur til New York! Bare min søster og jeg. Det kunne være for vildt! Men det er virkelig langt væk hjemmefra. Langt væk fra de trygge rammer og de velkendte hospitaler, langt væk fra det danske sprog. Men det er målet, og jeg er sikker på, at det kommer til at ske en dag!

Vi starter stille og roligt ud. Næste gang går turen til Berlin, og vi bevæger os langsomt længere og længere væk hjemmefra. Vi er i fuld gang med at finde hotel. Hvis i har nogle gode tips og råd, så skriv endeligt! Dem tager vi glædeligt imod 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kører bil med joystick