"Det er noget griseri med den kørestol"

Plantecaféen i Århus

csc

Jeg har længe gerne ville drikke kaffe på Plantecaféen i Århus på godsbanen, og i går lykkedes det mig endeligt at komme derned. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal derned. Det er lige sådan et sted, hvor man kan sætte sig ned og læse til eksamen, som jeg jo megetmeget snart skal til…

Plantecaféen var SÅ hyggeligt et sted, og så var der fyldt med alverdens flotte planter. Jeg elsker planter haha! Dem der arbejdede dernede var mega søde. Jeg kunne nemlig ikke komme ind ad døren på grund af min lidt trælse kørestol, så de prøvede at hjælpe mig ind ved at løfte kørestolen. Det lykkedes godt nok ikke, da min kørestol vejer ret så meget. Heldigvis er Krisser bomstærk, så hun svuppede mig lige ind på bænken. Det skal lige siges, hvis der sidder nogle kørestolsbrugere derude og læser med, så er caféen enormt handicapvenlig, det er bare, fordi at min kørestol har et beslag underneden som gør, at den ikke kan komme over den mindste forhøjning

Min søster og jeg fik en kaffelatte hver og så delte vi en bolle med smør og en hindbærsnitte. Mhhh det var GODT!

csvwesvyfn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Det er noget griseri med den kørestol"