Dine nyrer er guld

Hellere være på den sikre side!

sa

Jeg har fundet ud af, at jeg har Protein i min blære. Min første indskydelse var, at det lyder da meget positivt. Protein? Det må da være sundt? Jeg har nu researchet lidt, og der er i hvert fald ikke positivt at have Protein i blæren.

Det at have protein i blæren kan betyde, at nyrefunktionen er påvirket. Det kan være et tegn på, at nyrerne ikke filtrerer blodet helt optimalt, men det kan også være, at det er helt ubetydeligt. Jeg håber på sidstnævnte ;-). Men jeg ved, at når der bare er en lille risiko for, at det kan have noget at gøre med nyrefunktionen, så må jeg hellere henvende mig til min læge for at være på den sikre side. Måske I læste, det indlæg jeg udgav i går? Ellers kan i se det her. Hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt. Om ikke andet, så er det altid rart at få at vide, at det hele fungerer lige som det skal! Men nu får vi af se, jeg har i hvert fald sendt en mail afsted til min læge i dag, og så afventer jeg svar..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dine nyrer er guld