Det minder mig om, at jeg er handicappet

Det er det sociale, der skaber oplevelsen

vasvs

Tusind tak for alle jeres kommentarer på gårsdagens indlæg, som I kan læse her. Jeg var ude og heppe min søster i mål, og som jeg så tit oplever, så vidste det sig at være en mega god oplevelse. Min søster fik en tredje plads, hvilket jo er SYGT sejt! Hun er så god, og hun var virkelig glad for, at jeg var kommet.

Jeg troede, at jeg ville være lidt malplaceret, fordi at jeg var til et løbeevent, men det vidste sig at være helt forkert. Jeg blev så meget revet med af stemningen, og da vi fik øje på krisser, så råbte vi bare “KRISSEEER kom sååååå!”. Haha, det var en mega god oplevelse, og jeg fortrød på ingen måde, at jeg tog med. Tit og ofte så er det jo også det sociale, der skaber en god oplevelse og ikke aktiviteterne som sådan, og det har jeg heldigvis ingen problemer i at være med til.

Om aftenen tog Krisser og jeg ud og fejrede, at hun havde løbet så godt. Så vi sluttede dagen af med en øl og en lækker pizza på Grappa! Det har været SÅ god en weekend, og jeg er så glad. 🙂 Jeg har udskudt mine lektier indtil nu, så nu kan jeg vidst ikke komme uden om dem. Vi er ved at skrive synopsis i KS, som er én eksamen, der består af religion, historie og samfundsfag. Vi har trukket overemnet USA, og det vil jeg sætte mig til at læse lidt op på nu. God søndag til jer, jeg elsker, at I følger med!

asfeqwfavasdv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det minder mig om, at jeg er handicappet