Det er smilet af fremgang!

Jeg håber, at det virker!

18252844_1353496054687927_7346676078183710720_n

Hej med jer! 🙂

Jeg sidder lige nu på færgen på vej til Fjenneslev, hvor jeg skal holde foredrag hertil aften. Det er et åbent arrangement, så hvis I bor i nærheden og kunne have lyst til at komme forbi, så kan I finde arrangementet på hjemmesiden her. Det kunne være så hyggeligt.

I dag har jeg haft sidste skoledag. Det er virkelig mærkeligt, og jeg føler, at tiden er gået så stærkt. De andre har først sidste skoledag i morgen, men fordi at jeg skal opereres i morgen, så kommer jeg selvfølgelig ikke. Yes, det er i morgen jeg, at jeg skal have botox i blæren. Endelig! Jeg glæder mig til at få dæmpet blærekramperne, så de ikke har så stor en indflydelse i min hverdag. Jeg er ret frustreret over dem, og det gælder især om aftenen. I løbet af dagen kan jeg sådan nogenlunde aflede min opmærksomhed fra dem, men om aftenen hvor man bare ligger og skal til at sove, kan det virkelig være svært at abstrahere fra dem. Så det bliver mega dejligt. Jeg har fået botox før, hvor det ikke har haft den store virkning, så jeg krydser fingre for, at det virker!

Så jeg har haft min sidste skoletime for dette skoleår, og nu er det eksamenerne, der venter. Vi har i dag fået opgivet alle eksamenerne, og jeg skal til min første mundtlige eksamen om præcis en uge. Jeg blev faktisk helt glad, da jeg fandt ud af, at den allerede er om en uge, jeg synes, at det bliver rart endeligt at komme igang med eksamenerne. Det er trods alt dem, som man har arbejdet sig hen imod hele året.

Jeg er stadig oppe at køre over, at jeg rejste mig op i mandags. I kan læse indlægget her. Jeg gør det nu hver dag, og det er bare så mega fedt. Mine veninder var på besøg i går. De syntes, at det var mega sejt, at jeg havde rejst mig op, men samtidig var de sådan “pas nu på, at du ikke bliver for overmodig.” De har så ret, de har også begge to knogleskørhed, og de kender om nogen det, hvor man lige bliver lidt for begejstret for noget, og det ender med at gå galt. Så jeg prøver ikke at gøre noget forhastet, men arbejder mig stabilt fremad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er smilet af fremgang!