Ærgrelsen har ramt mig

“Kan du løfte benet?”

xsxa

I går var jeg til min første fysioterapi tid siden jeg startede på mit mål i august sidste år. Jeg havde glædet mig ret meget faktisk, og jeg var spændt på, hvad min fys havde at sige, og så håbede jeg, at hun havde nogle inputs til, hvordan jeg kunne udvide træningen.

Først og fremmest skulle hun lige have et overblik over, hvor langt jeg var, og hvad jeg kunne holde til. Jeg går ikke til fysioterapi regelmæssigt. Jeg får bare nogle øvelser med hjem, som jeg kan træne. Andet kan næsten ikke betale sig, da jeg har så få muskler, og det derfor kræver, at jeg gentager øvelserne mange gange før, at de batter.

Hun spurgte ind til det delmål, som jeg lavede i august. Det gik ud på, at jeg bare ville kunne forflytte mig selv. Det klare jeg uden problemer nu, så det startede vi med at sætte flueben ved. Yes yes YES! Efter det skulle jeg vise hende, hvad jeg havde lavet med mine hjælpere på det seneste. Jeg udgav et indlæg om det her i sidste uge. Så jeg vidste hende min stå øvelse, og så mærkede hun på diverse muskler imens. Herefter skulle jeg lave øvelsen sammen med hende i stedet for min hjælper. Jeg rejste mig op, og så spurgte hun mig “Kan du løfte det ene ben?”. Jeg prøvede. Jeg prøvede, men det kunne jeg ikke. Århh det føltes virkelig som et slag. Jeg er jo så sindssygt meget bagud, tænkte jeg, når jeg ikke engang kan løfte det ene ben. Det er ligesom lidt nødvendigt for at kunne tage et skridt. Den skulle lige sluges, men min fysioterapeut havde heller ikke regnet med, at jeg kunne det, men hun blev nødt til at spørge, så hun kunne få et indblik i, hvor jeg var kommet. Og tænk lige, hvis jeg bare havde taget mit første skridt. Det havde saftsuseme været sindssygt. Meb jeg må vente lidt, og jeg fik en masse gode øvelser med hjem fra min fys, som jeg kan gå videre med, og det er så dejligt!

Så nu har jeg blandt andet fået en elastik med hjem, som jeg skal træne med. Som i kan se på billedet, så er vi meget koncentrerede om at gøre det rigtigt, da jeg fik at vide af min fys, at det ikke bare galt om at gøre det hurtigt ups. 🙂 Derudover så skal jeg øve mig i at lægge alt vægten over på et ben ad gangen, da vi fandt ud af, at det ene ben er stærkere end det andet. Min hjælper hun spurgte helt bevidst min fysioterapeut om, hvor mange gange jeg måtte lave øvelserne om dagen, hvortil at min fysioterapeut svarede, at jeg kun måtte en lave dem en gang om dagen. Min hjælper vidste udemærket godt, at jeg lige havde set mig i hovedet, at jeg lige kunne gøre det flere gange haha. Så det var virkelig godt, at jeg lige fik den med. Jeg er bare ved at være så ivrig, og jeg synes, at det går såååå langsomt. Men hellere gøre tingene rigtige og ikke presse mig selv for meget, så det ender i et brud. Hvis der først er noget der brækker, så går træningen jo helt i stå. Så jeg følger hendes råd, og så må jeg vente lidt med at løfte min fod fra gulvet af, men det skal nok komme en dag! Det er jeg sikker på!

xaxcaxqbnet

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærgrelsen har ramt mig