Instagram

Northside 2017 – Masser af billeder

xmewof

Så er jeg kommet hjem efter en mega god weekend på Northside. Jeg sidder nu i min lejlighed med et stks død kørestol. Den kunne simpelthen ikke klare presset med regn og mudder. HELDIGVIS var det helt til sidst, at den gik død, så min hjælper skulle ?kun? skubbe mig ud i bilen. Den kan heldigvis sættes i frigear, men mega øv i dag, da jeg er ret meget strandet uden min kørestol. Og de ved ikke, hvornår at de kan komme og fikse den…

 

Tilbage til Northside! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg skal afsted igen næste år. Det var SÅ godt!! Jeg var afsted med tre af mine veninder fra min forening af, og det var mega godt selskab. Der var ingen af os, der kunne køre i mudderet, så vi havde alle de samme begrænsninger, men det var heldigvis begrænsninger, som blev løst! Jeg var godt nok lige ved at gå i panik, da de sagde i Informationen, at de ikke kunne gøre noget, og at vi bare skulle få folk til at skubbe os frem i mudderet. Kan i lige se det for jer? Tre kørestole (2 af dem crosser), der skal skubbes igennem mudderet. Jeg er sikker på, at folk havde været klar til at hjælpe, fordi at de var så søde, meeen det havde alligevel ikke været helt optimalt. Så vi fandt tilfældigvis en bagvej, hvor vi så nogle andre i kørestol køre ind, og så fandt vi nogle spots inde på festivalen, som vi lige kunne komme over til.

 

Så alt endte godt, og musikken var i top. Jeg var mega skuffet over Frank Ocean, hvilket jeg ellers havde glædet mig sygt meget til. Top tre består af The 1975, MØ og Thomas Helmig (han gjorde det virkelig godt). De fik alle tre skabt en fest, som jeg er klar til at gentage i 2018! Maden var også meeeega lækker, og så med en kold øl til, så kører det!

 

Det var en mega god festival, og der var så mange søde mennesker, der kom hen og hilste på, og jeg blev så mega glad. Virkelig verdens fedeste Northside, vi ses i 2018!

pose

Det regnede så meget om fredagen, at jeg blev nødt til at køre hjem og skifte til pose outfittet…

str

Her er et billede fra et af de tidspunkter, hvor jeg sad fast. Jeg kan fortælle jer, at min kørestol er køn i dag!

sda%cc%8ac

oelll

Min fodplade fungerede skide godt som ølholder!

ckopwe

Regnfulde Northside

cldpwa%cc%8as

pkl

Søde Matilde <33

pslwpo

De her pomfritter var virkelig gode!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram