Northside 2017 - Masser af billeder

Klappen gik ned under eksamen

ld

I dag har jeg været til min SIDSTE eksamen for i år, og jeg har sommerferieeee. JAAA, det er SÅ dejligt!! Og TILTRÆNGT!

Alle mine eksamener op til i dag er gået mega godt, men i dag gik klappen ned. Jeg var oppe i dansk, og det gik forfærdeligt! Jeg har virkelig læst op, og jeg havde styr på redskaberne, som jeg skulle bruge, men jeg kunne på ingen måder forstå teksten, hvilket gjorde det ret vanskeligt.

Jeg kan sagtens finde ud af dansk, og det er vigtigt ikke at lade sig slå ud af en dårlig karakter, fordi det er ikke ensbetydende med, at man er dårlig! Jeg kan simpelthen bare ikke finde ud af at læse i mellem linjerne! Kender i det, når andre kan få en større mening ud af en tekst, men i kun ser det, som står direkte på linjerne? Det er i hvert fald mig, og det gjorde det hele virkeligt svært. Min dansklærer blev også helt overrasket over, at det gik så dårligt. Ej men og når man så først bliver usikker, så stikker det jo helt af. Der handler det virkelig om at slå koldt vand i blodet! Jeg har ellers altid tænkt, at det er en fordel, at jeg arbejder som foredragsholder, og dermed er vant til at skulle præstere foran andre, men når man ikke fatter teksten, så gør det det hele lidt sværere.

Når, men er det ikke noget med, at man siger, at alt over 02 er spildt arbejde? Det tror jeg, er den vogn, jeg springer på i dag. I starten sveg karakteren ret meget, og jeg var virkelig skuffet, jeg ved, at jeg kan mere end jeg præsterede i dag. Men det er vigtigt ikke at slå sig selv oveni hovedet af en karakter, o gnu har jeg fået sommerferie og en lille pause fra skolen, som jeg vil nyde fuldt ud! I aften har jeg inviteret min gode veninde til spisning, og i morgen skal jeg til mit første studentergilde hos en af dejlige veninder. Jeg er sikker på, at den kommende til bliver fuld af fest og farver!

9 kommentarer

 • RulleMarie

  Haha Lars! Det skal jeg gøre. Rigtig god sommer til jer. Jeg håber, at jeg ser jer snart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Hahaha JA! Og man har heldigvis så mange andre vigtige værdier end de skide karakterer! Tusind tak og dejlig sommer til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Ja lige præcis, det går jo heldigvis alligevel. Mange tak og god ferie til jer, når I når dertil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RulleMarie

  Haha, nej det var et eventyr, hvor der var en eller frø, hvilket jeg ikke lige havde fattet. Så jeg tror mest, at det bunder i, at jeg er virkelig dårlig til at læse mellem linjerne, og det var dermed svært at analysere en tekst, som man ikke havde forstået. Men tusind tak for de dejlige ord Rigmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigmor Lisbeth

  Et interessant fænomen, at du Marie, som er så god til at formidle og forklare dig her i bloggen på det danske sprog får 02. Det bekræfter mig i, at de standarder der sættes op for intenst og godt liv, ikke passer ind i en 12 skala. Hvad søren var det for en tekst ? Jeg bliver da rigtig nysgerrig efter at høre hvad den “ikke” gik ud på !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars

  Pyt Marie God Ferie og gå nu til den til de fester du skal til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni Heinemeier

  Kære Marie! Du er en fantastisk sej pige og lader dig ikke sådan slå ud, så det er skidegodt. Ikke alt i livet drejer sig om top karakterer.” Thank god for that”. Måske sgu vi hellere kigge lidt på menneskenes personlige værdi istedet for de irriterende karakterer, der kan få os alle til at betvivle eget værd. Du er så skøn som du er, blive ved med det. <3 Knuz Anni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steen

  Desværre skete det også for min datter idag det blev så til et 4 tal i engelsk som slut på eksamen i folkeskolen – men skidt pyt hun er optaget og skal videre på gymnasie så der er mulighed for forbedring så stort tillykke med afslutningen og en god ferie til dig Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steen

  Cederlunden 24

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Northside 2017 - Masser af billeder