Tanker om studenterkørsel

Studenterkørsel og nu et brækket ben

Nu sidder jeg i bilen på vej ud til en fra klassen. I dag er der studenterkørsel!! Lige nu glæder jeg mig virkelig meget ???? I går havde jeg den fedeste aften, og jeg dansede så meget, at jeg brækkede benet. Mega lort. Så min hjælper har lagt en bandage på benet her i morges. Det er heldigvis kun et lille brud. Hvis jeg holder benet helt stille, så gør det ikke så ondt. Ja, så det er ikke mega genialt, at jeg skal ud og bumle rundt i en vogn og løftes ind og ud af forskellige hjem. Jeg har verdens bedste hjælper, skal det lige siges! Virkelig god!!

Det noget lort med det ben, og det kommer til at gøre så nas i dag, men jeg skal simpelthen med. Min hjælper kører bagved med bilen, og så kan jeg altid hoppe over til hende.

 

Jeg elsker virkelig at danse, og jeg elsker virkelig at feste, og jeg fortryder aldrig, at jeg er taget afsted, når det ender galt. Det er bare en risiko der følger med, og det er heldigvis et mindretal af gangene, hvor det går galt.

 

Nu vil jeg tage på studenterkørsel. Vi ses!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om studenterkørsel