Studenterkørsel og nu et brækket ben

Sommerferie video!

Heeej med jer!

Jeg håber, at i nyder sommeren helt vildt meget! Vi er lige nu på ferie i Sydspanien, hvor den står på fuld afslapning. Her er SÅ rart, og sygt varmt. (ahhh) Vi bor i et hus i Coin, hvor der er svimmingpool, hvilket er så lækkert! Og så ligger det lidt op i bjergene, så der er lidt vind, hvilket er guldværd!

I dag skal vi ind til lufthavnen for at hente min hjælper, hvilket jeg glæder mig til! Indtil nu har det været min søster og min far, som har været hjælpere, så vi har kunne holde lidt ferie bare os. De har været mega gode, men jeg elsker bare, når det er min rigtige hjælper, som er på arbejde. Så har jeg det lettere ved at skulle spørge om hjælp! Så jeg glæder mig til at se hende.

Vi holder 2 ugers ferie, og der er stadig lang tid igen. (juhuuu) I næste uge skal vi holde ferie med vores bedstevenner i Mijas. Vi har nærmest altid været på sommerferie med dem, og det altid et hit! Den plejer at stå på en masse spil heriblandt Settlers og Backgammon, hvilket er mega hyggeligt. Vi er alle lige dårlige tabere, så der bliver bare gået op i det.

Men jeg har ikke været så aktiv her på bloggen, da jeg har slappet totalt af. Så hvis i har lyst kan i altid smutte over på min instagram rullemarie_ , hvor jeg nærmest uploader et billede hver dag. I går havde jeg insta-story dag, hvor jeg filmede min dag, hvilket var sygt sjovt. Det er første gang, hvor jeg har lagt videoer op fra hele min dag, og der kom så meget god respons på det, så det er bestemt ikke sidste gang, at jeg gør det. MEN jeg har sat alle klippene sammen til en lille film, så den kan i se nedenunder. GOD ferie!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterkørsel og nu et brækket ben