Grøn koncert 2017

Foredrag om at være rollemodel

Imens, at jeg var på sommerferie, tikkede der en mail ind i min indbakke, om jeg havde lyst til at komme og holde et foredrag om det at være rollemodel og formidle sit liv. Det ville jeg selvfølgelig mega gerne! Jeg elsker nye udfordringer, og jeg tror virkelig, at de er med til at give en ordentlig skudefuld glæde her i livet! Jeg vil få sygt mange sommerfugle i maven op til foredraget og ikke mindst under foredraget! For det første plejer jeg altid at holde foredrag i 1 time, og til dette foredrag er jeg næsten booket i 2 timer. Herudover så er det bare altid lidt nervepirrende, når man skal til at sige noget helt nyt foran andre mennesker. Tænk nu, hvis at de bare synes, at det er død kedeligt?? Det gør de forhåbentligt ikke, og jeg vil gøre mit for at lave et skide godt foredrag! Og den der følelse inden i, når man mærker, at det bare kører mega godt. det er verdens bedste følelse! Jeg har også prøvet, hvor det er gået knap så godt, hvilket er mega surt! Men nogle gange, så går det ikke, som man forventer, og så må man lære af det til næste gang, hvor man kan gøre comeback!

Jeg skal snakke, om det at være rollemodel for andre, som også lever med en funktionnedsættelse. Jeg har selv haft rollemodeller, og det har jeg faktisk stadig. Og hvad har de givet mig? Jeg tror, at det allervigtigeste som jeg har fået med er trygheden og roen i at vide, at jeg ikke er den eneste, som har disse problemer. Bare det at vide, at man ikke er den eneste, som har disse problematikker, det er en kæmpe lettelse i sig selv. Der har været flere, som har skrevet til mig privat om ting, som har været svære, når man lever med en funktionsnedsættelse og efterspurgt råd. Her tror jeg bare, at det er vigtigt, at inden man kaster sig over alle de gode råd, så er det vigtigt at sige: “Jeg kender det godt” eller “Jeg forstår det godt” Eller noget i den retning, så personen der skriver ved, at hun/han ikke er skrupskør, fordi at hun/han går og har de her problemer, men at der faktisk findes andre derude, som har præcist de samme problemer. Herefter kan man så skyde løs med alle de gode råd, som har hjulpet en selv på vej, og så håbe at de bare kan være til lidt hjælp.

Jeg glæder mig mega meget til at skulle ud og holde det her foredrag. Hvis du har interesse i arrangementet, og også lever med en funktionnedsættelse, så kan du læse mere om arrangementet her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn koncert 2017