I vandet er jeg ikke handicappet

Skolestart i morgen??

I morgen skal jeg starte i skole, og så sætter jeg slutspurten ind på mit SIDSTE år! Jeg plejer jo at være på Smukfest lige nu?? Århh, hvor gad jeg godt, at jeg sad ude på Kærligheden med en øl i hånden og godt selskab lige nu…

Men den går sgu ikke, og i morgen står den på skolestart i stedet for. Så må jeg vende stærkt tilbage på Smuk næste år.

Lige nu har jeg faktisk ikke så mange nerver på over at skulle starte i en ny klasse i morgen. Det kan være, at de kommer snigende i morgen? Jeg synes, at det er meget rart, at jeg allerede kender lærerne og skolen, så er der lidt færre nye ting at skulle forholde sig til i den første periode.

Jeg kommer til at skulle gå på 3 forskellige hold, da jeg har udvidet min HF. Men jeg får heldigvis en “stam” klasse, hvor jeg skal have alle de naturvidenskabelige fag (kemi, biologi og geografi), hvilket udgør størstedelen af mine timer. Herudover skal jeg have matematik på B og et C fag på to forskellige hold. Før sommerferien havde jeg valgt tysk B sammen med de naturvidenskabelige fag, men over sommerferien blev jeg mere og mere fastsat på, at jeg gerne vil læse til lære, og hvis at jeg skal det, så vil jeg gerne være matematik lære. Heldigvis har jeg godt kunne nå at skifte, hvilket at jeg er mega glad for, så jeg ikke skal til at læse på VUC igen

Jeg glæder mig mega meget til at se, hvem at jeg skal gå i klasse med i morgen! 🙂

Her er nogle af mine yndlings billeder fra Smuk <33

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I vandet er jeg ikke handicappet