Skolestart i morgen??

Min første skoledag gik…

Min første skoledag gik MEGA godt! Wow folk var søde!

Da jeg mødte i morges var der kun kommet 1 udover mig, og det er altid lidt nervepirrende i starten, fordi hvad skal man lige snakke om? Men det viste sig, at hun også havde gået på Århus efterskole bare nogle årgange efter mig, hvilket var ret sjovt, og så kunne man jo snildt finde noget at snakke om. Herudover, så fandt jeg ud af, at vi er tre, der har taget vores HF på 3 år, og nu er på vores sidste år, hvilket at jeg synes er mega rart! Så jeg ikke er den eneste.

Det var faktisk også ret hyggeligt at se lærerne igen. Mht. mine timer, så ligger de knap så godt, og som det ser ud lige nu, så skal jeg have en del frimoduler, hvor jeg måske har nogle timer tidligt på dagen og en time sent på dagen, hvilket er monster træls. Men det overlever jeg nok, så kan jeg lave mine lektier i den tid. Det vigtigeste er, at jeg er kommet i en god klasse. Jeg har virkelig en god mavefornemmelse lige nu, og jeg synes, at det er helt rart at være startet i skole igen!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skolestart i morgen??