Min første skoledag gik...

Jeg SKAL bare have den

Forleden var min familie og jeg hjemme ved en familie, som vi er blevet gode venner med igennem foreningen for medfødt knogleskørhed, da deres datter har samme handicap, som jeg har. I stuen spottede jeg, at hun havde en gangwalker stående. Lige sådan en, som jeg kører rundt og drømmer om at kunne bruge!

Jeg vil så gerne kunne gå med en gangwalker! Det kunne være det sejeste i hele verdenen. Virkelig! Jeg mangler bare den gangwalker… Og så mangler jeg også lige kræfterne til at kunne gå med den (vigtig pointe). Førhen tænkte jeg, at jeg først skulle få opbygget nogle kræfter, så jeg kunne bruge den, og så efterfølgende begynde at kigge efter en gangwalker. Men jeg har ændret min plan. Nu går jeg all in for at få fat i en gangwalker!

Jeg tror på, at jeg kan komme til at gå med en gangwalker, og jeg tror, at det ville være mega smart at have den selvom, at jeg ikke kan bruge den fuldt ud. På den måde kan jeg øve mig i at bruge den. Min krop blev fyldt med glæde, da jeg prøvede at komme over og stå i den, og det var som om, at målet kom lidt tættere på, så nu er jeg fastsat på, at jeg skal have mig en gangwalker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første skoledag gik...